El pacient feia anys que anava restret: els metges van treure del seu interior una cosa digna d'una pel·lícula de terror

Va succeir a Xangai, Xina, i el pacient va ser diagnosticat amb l'estranya malaltia de Hirschsprungl

Part de l'intestí del pacient, on s'acumulava la femta | Cedida

Es dóna a conèixer l'extraordinari cas d'un home que no podia defecar i la femta feia anys que se li acumulava en el seu interior. La curiosa escena ha tingut lloc en el 10th People, un hospital de Xangai, Xina. Tot el que se sap sobre aquest tema és que el pacient és un jove de 22 anys. Pel que sembla, el noi va començar a inflar-se des de petit, fins a arribar al punt d'arribar a semblar una dona embarassada. Davant tal situació i preveient problemes de salut més greus, als metges no els va quedar una altra que intervenir. Se sap que la víctima havia tractat de solucionar per si mateixa el problema emprant diversos tipus de laxants i altres remeis, encara que sempre sense èxit. El seu intestí semblava no funcionar i, resultava evident que alguna cosa dolenta li succeïa. El diagnòstic va treure a la llum les causes del seu patiment: el jove sofreix la malaltia de Hirschsprungl, una rara anomalia que afligeix, principalment, als nervis que controlen els intestins. Aquests nervis es troben absents per a les víctimes de la malaltia, la qual cosa impossibilita que evacuïn la femta, fent que aquesta romangui a l'interior, on s'acumula.

 
 

La intervenció es va saldar amb una imatge esborronadora: 80 cm d'intestí seccionat pel bloqueig intestinal. Les xifres relatives a la mateixa obstrucció es perceben desconcertants: 13 kg en total d'excrements condensats. El més sorprenent de tot és que, pel que sembla, la víctima podria haver acumulat tota aquesta femta des de feia diversos mesos, fins i tot anys i, en cas de no haver-se operat, els seus intestins podrien haver rebentat. L'operació, que va resultar ser bastant delicada, va durar un total de 3 hores de les quals el pacient va aconseguir superposar-se. Ara, el jove es troba estable i es preveu una recuperació completa.

Els metges han aconseguit, al final, extirpar-li la part obstruïda després de 3 hores d'operació | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari