ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

El papa Francisco convida a esmorzar a vuit captaires pel seu aniversari

Va celebrar els seus 80 anys mostrant la seva cara més solidària

Esmorzar amb vuit captaires del Papa Francisco | EFE

El papa Francisco ha complert aquest dissabte 17 de desembre 80 anys i ha decidit celebrar-ho convidant a vuit persones sense sostre a esmorzar a la seva residència, la Casa Santa Marta. Eren dues dones i sis homes de diferents nacionalitats. Aquesta particular celebració va acabar a les set del matí per poder realitzar una missa amb 60 cardenals.

Durant la missa, el papa Francisco va expressar la seva preocupació sobre la seva vellesa: «espero que sigui tranquil·la i fecunda». Ha rebut l'afecte de molts fidels que han volgut passar d'alguna forma aquest dia tan especial enviant alguns regals al Sant Pontífex. A més, el pastisser de la residència ha preparat un pastís típic argentí. Han estat molts els rostres coneguts que han volgut felicitar al papa. Barack Obama va escriure: «Tant en paraules com en fets, el Papa Francisco ha inspirat a gent de tot el món amb el seu missatge de compassió, esperança i pau». Durant la jornada, s'han distribuit dolços en nom del papa en diferents menjadors socials de la ciutat de Roma i a més des de la Santa Seu, asseguren que les persones residents en albergs rebran una postal i un regal nadalencs. D'aquesta forma, el papa Francisco ha reafirmat la seva sensibilitat cap a les persones sense sostre.

La Secretaría de Comunicación de la Santa Sede ha lanzado en Twitter la etiqueta #Pontifex80 y ha proporcionado hasta siete correos electrónicos para poder felicitar al papa en múltiples idiomas. El Vaticano informó que durante la mañana se había recibido alrededor de 50.000 felicitaciones de todo el mundo y más de mil estaban escritas en latín.


Comentaris

envia el comentari