IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 El Govern assegura que el teletreball és «obligatori» en empreses públiques i privades a Catalunya

El pare de la núvia deté la boda perquè el padrastre també l'acompanyi a l'altar

La fotògrafa Delia Blackburn va tenir l'oportunitat de captar un moment increïblement emotiu

El pare biològic va agafar al padrastre de la jove perquè també l'acompanyés. | Delia Blackburn

Delia Blackburn és una fotògrafa professional i va tenir l'oportunitat de captar un moment increïblement emotiu mentre feia un reportatge per a un matrimoni en el dia del seu casament. La cerimònia, que es va celebrar el passat 26 de setembre entre Brittany i Jeremy Peck, semblava anar tal com estava planejada fins que el pare de la núvia es va aturar bruscament a mig passeig nupcial.

Sorprenentment, Bachman va agafar la mà del padrastre de Brittany, i el va conduir fins al passadís. Llavors tots dos van portar de la mà a la núvia fins a l'altar com una veritable família. Delia va relatar com va viure en persona aquella estranya situació que es va produir en unes noces normals i corrents.

Els dos pares acompanyant la núvia a l'altar. | Delia Blackburn

 

«Todd Bachman, el pare de la núvia, acompanyava a la seva filla cap a l'altar quan de sobte es va aturar a mitjan passeig. Davant la confusió de totes les persones que contemplaven la cerimònia, Todd va donar la mà al padrastre de Brittany i el va treure fins al passadís perquè caminés al costat d'ells fins a l'altar. Ningú va poder evitar que se'ls escapessin algunes llàgrimes, inclosa jo mateixa. Les famílies es basen en els comportaments que tenim. Felicito enormement a Todd Bachman per ensenyar als seus fills el veritable significat de l'amor». Les imatges preses per la Nadia van córrer com pólvora per les xarxes i llançaven un missatge molt clar: una veritable família no entén de límits ni perjudicis.


Comentaris

envia el comentari