IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El pare de Marta del Castillo assegura que buscarà la seva filla ell sol i 'com pugui'

L'home s'ha mostrat desesperançat després que els GEO passessin una setmana buscant, sense èxit, el cos de la seva filla al Guadalquivir

El pare de Marta del Castillo diu que ha rebut la visita d'alguns testimonis amb dades sobre el cas. | Cedida

El pare de Marta del Castillo ha assegurat que, després de cinc dies de rastreig infructuós al Guadalquivir, no li demanarà a la policia que segueixi buscant el cos de la seva filla. «Jo a la policia no li demanaré res, buscaré com pugui», afirma. Es creia que el cos de la noia, que va desaparèixer fa ja vuit anys, podria trobar-se en una zona encara sense explorar del riu, però tot i el minuciós treball dels GEO, no s'ha aconseguit cap novetat que aporti llum al cas.

Durant aquests dies de rastreig, es van trobar a l'aigua una escopeta d'aire comprimit, blocs de formigó, un os de vaca, ampolles, troncs de fusta i una bicicleta rovellada, però ni rastre de Marta o de cap dels seus objectes personals. Segons 'La Razón', aquest passat dimecres 22 de febrer, un taxista va confessar al pare de Marta que el dia de l'assassinat de la seva filla va veure un jove, de negre i amb la cara tapada, empènyer una cadira de rodes, traslladant un embalum.

Davant la desesperació de no trobar Marta, el seu pare tornava, aquesta setmana, a visitar Miguel Carcaño. «No tenia res a perdre, 800 quilòmetres i un dia, és l'únic que perdo», assegurava. Com explica l'home, l'assassí confés de la jove insistia que el cos de la menor estava enterrat a La Majaloba, una finca de Sevilla. Cal destacar que la zona ja va ser escorcollada per la policia fins a dues vegades. «Per a ell, si el cos no hi és, és perquè el seu germà l'ha hagut de canviar de lloc. Aquestes són paraules textuals de Miguel Carcaño», assenyala Antonio del Castillo.


Comentaris

envia el comentari