El periodista Alfons Quintà va deixar una nota on deia que la seva dona es volia separar

Tots dos van aparèixer morts ahir al seu pis de Barcelona

Imatge del periodista Alfons Quintà. | RTVE

El periodista Alfons Quintà, que segons totes les hipòtesis va matar a la seva dona d'un tret el dilluns i es va suïcidar en un pis de Barcelona, va deixar una nota de suïcidi en la qual explicava que ella es volia separar. La investigació del crim previsiblement passarà a les mans d'un jutjat de violència domèstica una vegada s'hagin recaptat els informes de l'autòpsia, després que aquest dilluns ho assumís el Jutjat d'Instrucció 18 de Barcelona en funcions de guàrdia, segons han informat fonts judicials.

La principal hipòtesi que barallen els investigadors dels Mossos d'Esquadra és que Quintà, de 73 anys, va disparar un tret desde la seva escopeta de caça a la seva dona, de 57, i es va suïcidar amb la mateixa arma. Fonts consultades per Europa Press han assegurat que no consten denúncies prèvies de la dona per violència masclista contra Quintà. Els Mossos van rebre l'avís d'un familiar, ja que la dona no ha anat a treballar aquest dilluns i no la podia localitzar.

La policia catalana i els Bombers de Barcelona es van desplaçar al domicili, al número 27 del carrer Fígols, per realitzar comprovacions i, una vegada dins, han trobat els dos cadàvers. Fonts properes han explicat que, després que la policia rebés l'avís a les 18.10, el titular del Jutjat d'Instrucció 18 es va desplaçar a l'habitatge per ordenar l'aixecament dels cadàvers. Alfons Quintà va dirigir Tv3 i l'edició catalana de 'El País', va treballar en la Cadena Ser-Ràdio Barcelona i últimament havia col·laborat en diversos mitjans de comunicació.


Comentaris

envia el comentari