El president de SOS Desaparecidos revela que, a les gravacions, l'actitud de Lucía Vivar és «estranya»

La nena va començar a córrer allunyada de les vies i només una de les quatre càmeres de seguretat la va gravar
El president de SOS Desaparecidos investiga el cas. | laSexta

Continuen les investigacions al voltant de la mort de la petita Lucía Vivar. El programa de laSexta 'Más vale tarde' ha entrevistat a Joaquín Amills, president de SOS Desaparecidos, que treballa en un informe per facilitar als agents de la Guàrdia Civil amb l'esperança d'ajudar en la investigació. «Tenim moltíssims dubtes raonables. Són massa. Cal ser prudents, analitzar, buscar fins al mínim detall i que surti la llum a tot això», ha declarat després de comentar l'enfocament de la seva investigació i de revelar que està en contacte directe amb els familiars de la nena. 

Després que l'autòpsia revelés que la petita Lucía no presentava cap tipus de ferides als peus, tot i que va estar caminant diversos quilòmetres per un terreny perillós, cada vegada han saltat més veus que asseguren que la possibilitat que la nena caminés tot aquest tram de nit i sola és pràcticament impossible. Fins i tot estudien la possibilitat que una tercera persona hagués estat amb ella, una qüestió que tot i que Amills encara no ha pogut arribar a investigar, relaciona amb el contingut de les càmeres.

 

Joaquín Amills ha explicat que l'actitud de la nena va ser estranya. | laSexta

 

«De les quatre càmeres que hi ha, només n'hi ha una la grava i no la grava a les vies del tren, sinó corrent pel costat de les vies», ha revelat l'investigador tornant a deixar en dubte la hipòtesi principal i insistint que l'actitud de la nena corrent és «estranya». Segons la seva opinió, «una nena de 3 anys en una nit fosca per una via on les pedres són tallants, molt robustes, és impossible que camini aquesta distància». A més, segons Amills, per recórrer aquest tram, la nena hauria hagut d'invertir unes quatre hores, basant-se en diversos estudis americans que marquen que es pot arribar a recórrer un quilòmetre en una hora sobre un terreny en condicions especials.Comentaris

envia el comentari