El rei Joan Carles esbronca Pedrerol: «Estàs forçant la resposta»

El monarca no s'ha tallat a l'hora de cridar l'atenció al periodista esportiu a l'entrevista prèvia al partit de la final de la Champions

El rei emèrit esbronca Pedrerol durant l'entrevista prèvia al partit | Antena 3

El rei Joan Carles I no s'ha volgut perdre la final de la Champions League, una cita molt important per a l'esport i en la qual s'enfronten el Reial Madrid i la Juventus. Com no podia ser d'una altra manera, la seva presència a la prèvia del partit no ha passat desapercebuda i Josep Pedredol, durant la retransmissió del partit a Antena 3, ha aprofitat l'ocasió per entrevistar el monarca.

Al seu costat, també es trobava la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, així com l'alcaldessa Manuela Carmena. L'anècdota ha arribat en un moment en què, després de fer una pregunta a Cifuentes, Joan Carles no s'ha tallat un pèl a l'hora d'esbroncar al periodista esportiu: «Estàs forçant la pregunta i la resposta».

Quan li han preguntat sobre el resultat del partit, Joan Carles ha contestat que espera que «el Reial Madrid guanyi perquè és espanyol i hem d'emportar-nos la Copa a Espanya». A més, el rei també ha aprofitat el seu pas per les càmeres de Being Sport per confirmar que la presència del Reial Madrid a la trobada és «un orgull» i una vegada més ha declarat que espera «un bon resultat».


Comentaris

envia el comentari