El seu marit l'abandona i uns dies després troba una carta preciosa que li fa entendre-ho tot

Al cap d'uns mesos, el seguia trobant a faltar i ja res no era el mateix

Julia es va despertar un dia i es va adonar que el seu marit havia marxat, la va abandonar sola. Al cap d'uns mesos, el seguia trobant a faltar, ja res no era el mateix i no sabia el que havia passat perquè la deixés.

Un dia, però, es va aixecar del llit, es va rentar la cara i es va preparar per fer neteja general. Va ser aleshores quan es va trobar amb una gran sorpresa. Resulta que el seu marit li va deixar amagat a la tauleta de nit una carta al seu nom i quan la va llegir no va poder contenir les llàgrimes. El missatge és dur però emotiu, i segur que no el podreu acabar sense emocionar-vos, encara que sigui una mica.

«Estimada Julia:

T'escric ara, mentre dorms, per si demà ja no fos jo el que il·lumina al teu costat. En aquests viatges d'anada i tornada, cada vegada passo més temps a l'altre costat, i temo que en un d'ells —qui sap?— ja no hi hagi tornada. Per si demà ja no soc capaç d'entendre això que em passa. Per si demà ja no puc dir-te com admiro i valoro la teva integritat, aquesta obstinació teva per estar al meu costat, tractant de fer-me feliç malgrat tot, com sempre.

Per si demà ja no fos conscient del que fas. Quan col·loques paperets a la porta perquè no confongui la cuina amb el bany; quan aconsegueixes que acabem rient després de posar-me les sabates sense mitjons; quan et capfiques a mantenir viva la conversa encara que jo em perdi en cada frase; quan t'acostes dissimuladament i em murmures el nom d'un dels nostres nets; quan respons amb tendresa a aquests rampells meus d'ira que m'assalten, com si alguna cosa en el meu interior es rebel·lés contra aquesta destinació que m'atrapa.

Per aquestes i per tantes coses. Per si demà no recordo el teu nom, o el meu.

Per si demà ja no pogués donar-te les gràcies.

Per si demà, Julia, no fos capaç de dir-te, encara que sigui un últim cop, que T'ESTIMO.

AMB TU, SEMPRE.

T.A.M.R.»


Comentaris

envia el comentari