IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El significat de les lletres BB, CC, DD, EE i PP en les cremes per al rostre

Segurament creies que podien ser sigles de marques comercials, però no és així

Quin significat tenen aquestes lletres en les cremes per al rostre? | Cedida

Les dones sempre intenten cuidar-se, però els homes també. Tot i així, aquesta notícia no tracta sobre amb quina freqüència la utilitza cadascuna, sinó sobre les cremes, i en concret, quin tipus de cremes. Encara que potser mai ens n'hem adonat, moltes cremes tenen sigles en majúscula que no sabem a què es refereixen, però ajuden a conèixer millor què contenen i per a què serveix cadascuna d'elles. Algunes d'aquestes lletres són BB, CC, DD, EE i PP, i a continuació expliquem cadascuna d'elles per aclarir alguns dubtes.

BB: Beauty Balm (bàlsam de bellesa)

La seva fórmula es coneix des de fa aproximadament 50 anys i en aquest temps aquestes cremes s'han fet molt famoses. La veritat és que són perfectes per hidratar i embellir la pell sense necessitat de sobrecarregar-la, sobretot durant els mesos d'estiu. Moltes vegades vénen enriquides amb un filtre ultraviolat, però no serveix per cobrir arrugues, grans, gots sanguinis dilatats o enrogiments i altres imperfeccions.

CC: Colour Control (control del color)

Encara que s'assemblen molt a les cremes amb actius BB, la seva diferència amb elles radica en el nivell d'opacitat que s'aconsegueix en les imperfeccions cutànies. Aquestes cremes són una mescla entre corrector i crema facial, i serveix sobretot a gent que no sol utilitzar maquillatge però volen que la seva pell sembli el més uniforme possible. Perfecta per a l'acne, ja que deixen respirar al cutis i no generen més grassa i més grans.

DD: Dynamic Do-all (dinàmica fa-tot)

Aquesta crema combina les propietats de les BB i les CC en una sola, encara que també serveix com antiarrugues. En lloc de ser crema hidratant, trobem una fórmula anti edat per deixar la pell més suau i sedosa i amb la impressió de ser més lluminosa. Aquesta opció, més idònia per a les dones en la maduresa, és ideal per cuidar el rostre i ocultar les arrugues.EE: Extra exfoliating (exfoliació extra)

Els cosmètics d'aquest tipus tenen la missió de guarir i cuidar de la pell femenina el màxim possible. Algunes de les seves finalitats són fer menys visibles les imperfeccions habituals i tapar alguns punts vermellosos del rostre. Posseeix més qualitats curatives que la resta de cremes, i això la converteix en una solució per tots els que necessiten una mica més d'intensitat que una simple crema hidratant.
PP: Pink Perfect (perfecció rosa)

És extremadament semblant a la base que se sol posar sota el maquillatge al rostre, ja que, en general, conté silicona, i això permet omplir els solcs del cutis i millorar el seu estat pràcticament a l'instant. Encara que redueix els porus, cobreix les cicatrius i és totalment transparent, cal anar amb compte, doncs abans d'aplicar-la és necessari hidratar bé la cara.


Comentaris

envia el comentari