El terrorista de Londres es va depilar tot el cos per arribar al «paradís net i pur»

L'home era britànic i estava fitxat pels serveis secrets

L'home s'havia depilat tot el cos, inclòs el cap.| Cedida

Segons ha avançat 'La Razón', l'autor de la matança terrorista d'ahir a Londres, s'havia depilat tot el cos, inclòs el cap, abans de perpetrar l'atac. Aquest costum està molt difós entre els gihadistes que cometen atemptats els quals acaben en suïcidi. Segons l'Alcorà, amb aquesta tradició els terroristes entraran «purs i nets al paradís», on els esperen 72  dones verges.

A més, les fonts consultades per aquest diari consideren que el fet que no es doni a conèixer el nom del terrorista es deu al fet que l'autor de la massacre podria haver tingut algun tipus de cèl·lula de suport. Per això, durant aquest mateix matí, la policia ha procedit a detenir a diversos sospitosos a Birmingham. Per la seva banda, la primera ministra del Regne Unit, Theresa May, ha assegurat avui que l'atacant és de nacionalitat britànica, conegut pels serveis secrets, i amb connexions amb la violència extremista.

Fins al moment, Scotland Yard no ha comunicat als altres serveis internacionals, entre ells els espanyols, la identitat del terrorista de Londres, malgrat que ja la coneix. Això sí, ja van confirmar que es tracta d'un atemptat d'origen islamista. Aquest mateix matí l'Estat Islàmic ha assumit l'autoria de l'atac. La Policia Metropolitana ha confirmat que hi ha vuit persones detingudes per la seva suposada relació amb l'atemptat i ha demanat als mitjans de comunicació que «no identifiquin a l'atacant» per no interferir en la recerca.


Comentaris

envia el comentari