YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El torero Sebastián Palomo Linares, en estat crític després de la seva tercera operació de cor

La clínica ha explicat en un comunicat que l'home es troba «sedat i amb ventilació assistida»

El torero té problemes cardiovasculars des del 2007. | Cedida

El torero Sebastián Palomo Linares va ingressar dimecres a l'hospital Gregorio Marañón de Madrid per sotmetre's al seu tercer bypass, després que la seva salut cardiovascular empitjorés. Ara, com recull 'Informalia', la clínica ha fet públic un comunicat en què explica que es troba «sedat i amb ventilació assistida». Al dia de l'ingrés, Palomo Linares estava molt optimista i va fer broma sobre la situació que tenia: «En pitjors places he torejat».

Tot i això, ara sembla que la salut del torero se'n ressent. Segons el comunicat, la intervenció va durar més de cinc hores: «Se li va practicar un doble bypass, la substitució de la vàlvula mitral i la reparació de la vàlvula tricúspide [...] L'operació va transcórrer sense incidències, però a causa de la disfunció biventricular severa que presentava abans de la cirurgia, el pacient necessita suport circulatori amb dispositiu mecànic fins que s'avaluï la seva recuperació cardíaca».

Palomo Linares pateix problemes cardíacs des del 2007 i encara que, fins ara, anava millorant, una grip va empitjorar el seu estat de salut el desembre passat. A 69 anys, el torero està ingressat i acompanyat de la seva parella, la jutge Concha Azuara, amb qui manté una relació des de fa quatre anys. De moment, cap dels seus tres fills, fruit del seu matrimoni amb Paloma Danko, han anat a visitar-lo.


Comentaris

envia el comentari