IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El Youtuber que va donar pasta de dents a un indigent torturava als seus gats

El noi ha estat denunciat pel sense sostre a qui va humiliar

El Youtuber ha publicat diversos vídeos en els quals maltracta als animals | Youtube

El youtuber Reset torna a estar enmig de la polèmica dies després de donar galetes Oreo farcides de pasta de dents a un indigent. La víctima d'aquest atac ja ho ha denunciat perquè va començar a sentir nàusees després de menjar-se-les i per la humiliació soferta. Encara que, com recorden altres usuaris d'aquesta plataforma, aquest no era l'únic vídeo de mal gust de Reset, ja que al seu canal també maltractava els seus gats. Concretament han estat els reconeguts youtubers AuronPlay, Wismichu, Jordi Wild o Dallas Review els que no han dubtat a criticar la broma de Reset i la seva posterior disculpa. A més, ells s'han encarregat de recordar que l'episodi amb el rodamón era només un altre de la col·lecció, ja que abans experimentava amb els seus gats per augmentar les visites.

Entre les barbaritats s'inclou un vídeo en el qual el noi de dinou anys i més d'un milió de subscriptors utilitzava una raqueta elèctrica de les que s'utilitzen per matar mosquits per obligar al seu gat a caminar per damunt enganyant-lo amb una mica de menjar a l'altre extrem. Òbviament l'animal sortia corrent en electrocutar-se la primera pota. En un altre vídeo obligava a la seva mascota a beure el suc d'una llimona espremuda. Va sorprendre el gat amb la boca oberta i li va llançar el líquid dins i després li va semblar divertit mostrar als seus seguidors que Copito estava sofrint i traient escuma per la boca per la reacció que li va provocar la llimona.

Les barbaritats no es queden aquí. Reset ha penjat vídeos en què recollia excrements dels felins per llançar-los-hi al damunt. També els ha mossegat, tirat al terra, llançat ous, forçat a ficar-se en una banyera plena d'aigua... tot amb l'excusa que estava fent el que la gent li demanava. Era un joc i ell ha reiterat en diverses publicacions que això no es tracta de maltractament animal. Aquests vídeos ja no estan al seu canal, però es poden veure en altres canals com a forma de denúncia. Com a resposta a Dallas Review, Reset remarca que «mai va tenir la intenció de maltractar als seus gats en els vídeos. Només volia fer bromes pesades o de mal gust que faria a qualsevol humà i seria per riure». Aquí remarcava que els cuidava bé perquè els donava «menjar del car».


Comentaris

envia el comentari