Elena Furiase, filla de Lolita, està embarassada de dos mesos

L'artista es convertirà en àvia per primera vegada

Elena Furiase
Elena Furiase està embarassada del seu primer fill | Catalunya Diari

Elena Furiase, filla de Lolita Flores i Guillermo Furiase, està embarassada del seu primer fill. Aquesta notícia ha estat una de les més boniques que ha pogut rebre la família i, com és normal, tots estan encantats. Aquesta mateixa setmana, Elena comentava davant els mitjans de comunicació que Lolita «vol que la faci àvia» i sembla que així serà segons ha revelat la col·laboradora de 'Sálvame' Lydia Lozano. 

  

  

  

  

 estaria embarassada de dos mesos

Elena Furiase està embarassada als seus 30 anys

Elena Furiase més d'una vegada ja ha parlat dels seus plans de futur, i va comentar que ella volia tenir fills abans de complir els 32 anys, un desig que s'ha complert, doncs aquest mateix passat 9 de març va complir els 30, amb el seu bebè ja en estat de gestació, segons la col·laboradora de 'Sálvame'.

Imagen de archivo de Elena Furiase junto a su madre Lolita
Imatge d'arxiu d'Elena Furiase amb la seva mare Lolita | Cedida

 

El pare del bebè és la seva parella sentimental, un músic que a més és molt amic del seu germà Guillermo Furiase. D'aquesta manera, amb l'embaràs de la filla de Lolita, l'artista es convertirà en àvia i segur que no trigaran a fer-ho públic i felicitar a la jove, tal com va succeir amb l'inesperat embarassat de Laura Matamoros. 

Segons sembla, Elena ja portava molt temps volent convertir-se en mare, però encara no tenia un company de vida amb el qual formar una família. Fins i tot en més d'una ocasió s'hauria plantejat quedar-se embarassada a través d'inseminació artificial. No obstant això, al costat d'un gran amic del seu germà farà realitat el seu somni.


Comentaris

envia el comentari