Élite Taxi Bcn utilitza fotos antigues per denunciar l’atac als seus vehicles

El sindicat de taxistes de Barcelona va denunciar aquest dimecres que 18 dels vehicles dels seus treballadors havien aparegut amb vidres trencats i rodes punxades

Un dels taxis que ha aparegut amb els vidres trencats a Barcelona
Una de les imatges dels taxis enviades pel sindicat   | Élite Taxi

Aquest dimecres al matí, l'associació Élite Taxi denunciava un atac a diferents vehicles dels seus treballadors a Barcelona. En total, segons van explicar, 18 taxis havien aparegut amb vidres trencats i amb algunes rodes punxades, uns atacs que s'haurien fet durant la matinada de dimarts.

Amb l'objectiu de denunciar els fets, el sindicat de taxistes va enviar diferents fotos, suposadament sobre l'estat dels taxis després dels atacs, als mitjans de comunicació. Més tard, però, es va poder saber que algunes d'aquestes fotografies eren antigues i no pertanyien als suposats atacs de dimarts.

Élite Taxi es disculpa per l'error

La mateixa associació ha volgut demanar perdó pel succeït, i alhora seguir denunciant que els atacs als taxis es van produir realment, tot i el problema que hi ha hagut amb algunes de les imatges.

Imatge de dos dels taxis que han patit desperfectes
Imatge de dos dels taxis que haurien patit desperfectes, enviada per l'associació de taxistes   | Élite Taxi

 

«En fer una crida i demanar que ens les enviessin -en referència a les imatges- per mostrar-vos els taxis danyats, com sempre hem fet amb el rigor més gran i transparència per la nostra banda, s'ha barrejat alguna de danys anteriors, per això demanem perdó per aquest error», ha afirmat l'associació a través d'un comunicat.

Cal mencionar també que, tot i que va ser l'associació l'encarregada de difondre i denunciar els fets de forma pública, van deixar que fos cada taxista afectat, de forma particular, el que decidís si volia o no denunciar els atacs. Segons els Mossos d'Esquadra, no s'ha rebut, encara, cap denuncia en relació al tema.

Els taxistes de Barcelona, empipats amb la premsa

Al mateix comunicat, el sindicat de taxistes ha volgut explicar també que aprofitaran el mes d'agost per fer una parada en les seves comunicacions amb la premsa i han criticat també el sector del periodisme.

«No tenim dubtes que determinats mitjans es mouen per hàbit i en l'única direcció i amb l'únic objectiu de desprestigiar el sector del Taxi», han afirmat al seu comunicat, per explicar el motiu de la parada.

  

A més, també han afegit que «és vergonyosa la contínua utilització d'imatges i informacions que es mouen de context per manipular la informació, no existeix rigor informatiu i l'engany als receptors de la informació és permanent i traïdorenc».


Comentaris

envia el comentari