Els 7 cotxes que més passen pel mecànic

Resulta bastant sorprenent en el cas d'alguns models

Els set cotxes que més passen pel mecànic. | Pixabay

Portar un cotxe al mecànic suposa un cop dur per a la teva butxaca. Els professionals del sector sempre troben algun defecte que augmenta la factura o alguna peça que, o bé ja no es fabrica, o bé ha d'arribar des de molt lluny. És important escollir un bon cotxe per no haver de gastar una dinerada en reparacions, per això una empresa alemanya anomenada Dekra ha elaborat una llista dels cotxes que més han de passar pel taller. Aquesta organització posa a prova quinze milions de vehicles cada any, i tots els models circulen per Espanya. Aquests són els set models que més s'avarien.

Fiat Panda: Tot un clàssic. Es tracta del cotxe que més avaries registra, entre elles el desgast de les ròtules de suspensió, fuites d'oli, caixa de canvi i perforacions al tub d'escapada. Dins d'aquesta categoria, el Peugeot 107 o el Kia Picanto tampoc es queden curts en reparacions.

Fiat Panda. | Twitter

Lancia Ypsilon: Entre els més malparats del mercat, aquest cotxe pateix de fuites d'oli, problemes a la caixa de canvis i desgast de pastilles i discs de fre. Entre els cotxes urbans, també tendeixen a fallar el Citroën C2, el 206, C3 i Peugeot 207.

Lancia Ypsilon. | Pixabay

Volkswagen New Bettle: El que més falla a la categoria de compactes. Desgast en suspensió, discs de frens i una llarga llista que fan que aquest curiós cotxe no sigui una compra del tot recomanable.

New Bettle. | Pixabay

Mercedes Clase A: Encara que a més d'un pugui sorprendre que aquest cotxe falli, la veritat és que el Classe A tendeix a la deterioració dels discs de frens i presenta fuites d'oli als amortidors. Del mateix tipus, altres cotxes poc fiables són el Dacia Logan, el Dacia Sandero i el Citroën C4.

Mercedes Clase A. | Pixabay

Citroën Xsara Picasso: El monovolum de grandària petita amb més problemes del mercat. Desgast als frens, fuites a la direcció assistida i avaries a la seva electrònica.

Citroën Xsara Picasso. | Pixabay

Peugeot 807: Es tracta del monovolum gran que més problemes sol tenir. Desgast de les pastilles, ròtules i frens. Citroën C8 i Renault Espace són cotxes del mateix tipus que també presenten problemes.

Peugeot 807. | Pixabay

— Chrysler Voyager: Un cotxe bastant problemàtic segons l'informe d'aquesta empresa alemanya. De nou, problemes de desgast i fuites al motor. El Kia Carnival també sol fallar en aquest aspecte.

Voyager. | Twitter


Comentaris

envia el comentari