ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Els amics dels desapareguts del pesquer de Barcelona creuen que «és impossible» trobar-los vius

Els familiars tenen cada vegada menys esperances de trobar-los

Xavi Huguet, de 45 anys, i un mariner, Ricard, de 50 anys, van ser salvats pel mateix mercant, però la resta de la tripulació segueix sense aparèixer. Els familiars i els amics dels dos desapareguts en el naufragi d'ahir a Barcelona s'han acostat aquest matí a la confraria. «Trobar-los amb vida és cada vegada més complicat. Jo he parlat amb els dos supervivents i m'asseguren que van notar un cop i un remolí que els enfonsava cap dins el mar», ha recordat José Manuel Juárez, el patró major de la confraria de pescadors de Barcelona.

Durant el matí, segons el diari 'El País', han estat molts amics i familiars dels desapareguts que s'han apropat al lloc dels fets. Checkau Mané, de 37 anys, és senegalès i tornava a bord d''El Fairell' després de la seva jornada laboral. Avui dimarts al matí, els seus companys de pis, lamenten l'accident i diuen que «és impossible que estigui viu». Mané té una esposa i una filla petita al Senegal. M'Faddal Sergines té 34 anys i és d'origen marroquí, i la seva experiència al mar el va portar a viatjar amb aquest pesquer. Malgrat que la seva família no s'ha atrevit a acostar-se a la confraria, els seus amics sí que hi han anat però, tot i així, tampoc tenen moltes esperances.

Tot i que l'esperança ja és mínima, els amics i familiars dels desapareguts del naufragi del pesquer de Barcelona esperen que un submarí inspeccioni les restes de l'enfonsament que s'han localitzat avui. Avui dimarts 21 de març està previst que arribi la nau Clara Campoamor, de Cartagena, i un vehicle submarí de control remot, de la Corunya, que s'incorporaran a les tasques de rescat dimecres al matí.


Comentaris

envia el comentari