Els bombers creuen que la xifra de morts en l'incendi d'una discoteca americana podria augmentar

Hi havia unes 50 persones a l'interior quan el foc es va originar

Els bombers d'Oakland, Califòrnia, ciutat on s'ha originat l'incendi d'una discoteca durant un concert, han afirmat que el nombre de víctimes podria augmentar dramàticament. A l'interior del local hi havia unes 50 persones quan es va originar el foc i hi ha més de 20 persones desaparegudes. Nou cossos han estat trobats sense vida a la segona planta de la discoteca, però es tem que la xifra de víctimes augmenti pels qui podrien seguir atrapats en la planta inferior, però per la inestabilitat d'edifici, els bombers no poden seguir amb la cerca de moment.

Almenys nou persones han mort i unes altres tretze han quedat atrapades en un incendi que s'ha deslligat en una discoteca de Califòrnia (EUA). Al moment dels fets es trobaven unes 50 persones dins del lloc, que havien assistit a un esdeveniment de la gira musical del grup Golden Donna. S'han desplaçat 55 bombers fins a la zona, els qui han informat que la construcció no comptava amb aspersors i que tampoc funcionaven els detectors de fum. De moment es desconeixen les causes del sinistre.

Els que han aconseguit escapar han explicat als seus comptes de Facebook com ho han viscut: «Vaig sentir literalment que la meva pell s'estava pelant i els meus pulmons s'ofegaven pel fum. No vaig poder accionar l'extintor», explica un dels testimonis. Uns altres que es trobaven en el segon pis i que no van poder arribar fins a l'escala, van saltar per la finestra.

L'edifici no tenía aspersors i no funcionaven ni els extintors, ni els detectors de fum. | Darin Marshall/Facebook.

 


Comentaris

envia el comentari