Els cinc secrets definitius per tenir una relació sexual perfecta

La sexòloga Tammy Nelson dona les claus per gaudir al màxim del sexe

Parella tenint una relació sexual | España Diario

Moltes vegades llegim recomanacions sobre on hauríem de tocar o no, o què hauríem de dir o com, per tenir una relació sexual perfecta. L'objectiu és que la parella tingui una relació apassionada i plaent, i que gaudeixin d'un sexe increïble. No hi ha cap recepta universal que ens serveixi a tots per quedar satisfets després de la relació però sí que hi ha alguns secrets que poden ser útils. La terapeuta experta en sexologia Tammy Nelson explica els secrets a 'The Good Men Project':

1. Parlar (amb paraules o sense): durant la relació establim una forma diferent de comunciar-nos amb l'altra persona. És important dir què ens agrada i què ens excita a la nostra parella. És bo explicar-li on ens agrada que ens toqui perquè ningú pot llegir-nos la ment. Això ens farà sentir més relaxats i aconseguir més plaer. De totes maneres, l'experta destaca que també es pot comunicar amb «les mirades, el tacte i els moviments».

2. Anticipar-se: encara que tots tenim la idea que el sexe ha de sorgir de forma espontània, Nelson explica que no és així. «L'excitació d'anticipar-nos mentalment a la situació pot ajudar a la trobada física», comenta l'experta, encara que diu que tampoc no és necessari fer un croquis. La preparació en depilar-se, afaitar-se, perfumar-se o el fet de saber quina peça de roba ens traurem primer, incrementa el desig sexual.

3. Relaxar-se: és necessari gaudir del temps que dura la relació sexual per aconseguir un plaer total i, sobretot, anar sense presses. El que és important, diu l'experta, és gaudir al màxim de cada moment «sense pensar si s'ha d'acabar o allargar el moment». Per tant, ens hem de deixar portar i destensar els músculs.

4. Un sexe freqüent: Nelson explica que realment «sí que és important quantes vegades es fa l'amor, en especial pels homes». En el cas de les dones, depèn més del seu estat d'ànim. El sexe en parella s'entén com un acte amb certa emocionalitat i predisposició sentimental. Qualsevol relació sexual condueix a una major vinculació emocional. La freqüència del contacte sexual farà que se sentin connectats i la relació redueixi l'estrès que arrossega, segons la sexòloga.

5. El bon sexe és personal: mirar-se als ulls, tenir la llum apagada o encesa, o tancar els ulls quan s'arriba a l'orgasme, són coses molt personals i cada persona és un món. La parella pot arribar al clímax a la vegada o no, però això no és important perquè cadascú va al seu ritme. Al final, és l'experiència privada la que «determinarà si has gaudit o no d'un bon moment de sexe». Això no justifica però que cadascú vagi a la seva i s'amaguin els desitjos més íntims.


Comentaris

envia el comentari