Els col·laboradors de 'Sálvame' li retreuen en directe a Paz Padilla que no els va convidar a la seva boda

Segueixen dolguts perquè han sabut que es va casar a través de la premsa

Paz Padilla | Telecinco

Paz Padilla té moments bons, però també moments molt dolents al programa 'Sálvame'. Les exclusives i notícies «bomba» que van arribant fan que els temes més controvertits de Paz passin inadvertits. Farta d'estar sempre en boca de la col·laboradora Mila Ximénez, Padilla descansa cada cop que els seus arguments van en contra d'una altra persona. En el programa d'aquest dimarts, la gaditana va tornar a explicar els motius del tancament del seu restaurant cinc dies després de la seva inauguració: «M'ha cridat l'encarregada de Los Tunantes perquè hem de tancar demà. Ens hem quedat sense existències. Us ho heu menjat tot! Ha estat tot un èxit!». Però aquesta vegada no va sortir tan satisfeta com s'esperava. 

Segons el portal 'Cotilleo', després de convidar els seus companys de 'Sálvame' a visitar el seu nou local, li van contestar: «Al restaurant per promocionar-lo ens convides, però al teu casament no». Es va casar i els seus companys se'n van assabentar a través de la premsa, cosa que no els va semblar gens bé. Padilla es va excusar assegurant que llavors buscava intimitat, però també va reconèixer el seu error: «A Belén li he dit, i tots ho saben: jo no necessitaria més publicitat. És cert que vaig aprendre coses del casament».

Encara que a la presentadora ocasional li van atribuir paraules en contra dels seus companys, ella es va defensar, intentant mantenir la correcta relació amb tots ells: «D'entrada, no és que em porti malament o no m'entengui amb l'equip. Només són els meus companys de feina. Ni sortim junts ni anem a sopar. Sempre he mantingut aquest distanciament, el mateix amb què fa vint anys vaig decidir no concedir entrevistes. Per això em van fer mal les fotos que em van robar. Sé on soc i conec els col·laboradors per a les coses bones i per a les coses dolentes. Són molt diferents i això és un altre encert del programa. Ho porto com puc».


Comentaris

envia el comentari