Els deu productes Hacendado més populars entre els consumidors

La pizza o els gelats acostumen a ser imprescindibles dins del nostre carret de la compra

Les pizzes Hacendado estan fetes per la marca Casa Tarradellas | ocio.net

Molta gent relaciona les marques blanques amb la mala qualitat, però tothom té la seva llista de productes preferits Hacendado. Omplir el nostre carro de la compra a Mercadona ens pot treure d'alguna dificultat, i la veritat és que alguns productes Hacendado tenen una qualitat sorprenent. El portal ‘ocio.net’ ha publicat una llista amb els productes més populars entre els consumidors. És possible que molts d'ells et sonin.

— Pizzes: Qui no ha provat alguna vegada una pizza Hacendado? I és que qualitat i bon preu no tenen per què estar renyits.— Clares d'ou: Bàsic i imprescindible quan passegem pel supermercat, aquest producte ens permet elaborar receptes de pastisseria estupendes.— Oli de romaní: Una de les petites joies de Mercadona en qüestió de bellesa. Perfecta per als dolors musculars.— Fruites deshidratades: Aquest tipus de fruites poden encaixar perfectament en el nostre menú, i poden afegir un toc fantàstic a les nostres amanides. Molt recomanables els nabius i el mango.


— Gelats: Quan arriba la calor, és imprescindible tenir gelats al congelador. Hacendado te'n pot oferir un bon grapat, i molts d'ells sense gluten.— Hummus: Un producte que s'està posant de moda, i que té els seus aficionats i els que no. Els primers afirmen que l'Hummus d'Hacendado és de molt bona qualitat.— Guacamole: Perfecte per acompanyar el menjar mexicà. No és casualitat que molts coincideixin en el mateix: la terrina de Guacamole d'Hacendado és excel·lent.— Pa de motlle: En Mercadona trobarem moltes varietats de pa, amb una forta aposta pels productes lliures de gluten.— Tovalloles desmaquillant: Un imprescindible d'Hacendado. Bon preu, varietat i qualitat. Què més es pot demanar?— Salsa barbacoa: La millor solució per a un bon plat de carn. Hi ha a qui li agrada més, i hi ha a qui li agrada menys, però en el cas d'Hacendado tots acostumen a estar d'acord que el seu sabor és excel·lent.


Comentaris

envia el comentari