IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els Mossos busquen tres homes que van violar una dona als carrers de Girona

Els tres agressors tindrien poc més de vint anys, i havia coincidit amb ells en una discoteca de la ciutat

Els Mossos busquen tres homes que van violar una dona als carrers de Girona | Mossos d'Esquadra

Una dona ha denunciat una violació que va patir a la zona del pont de la Font de Rei, a Girona. La víctima va acudir als Mossos d'Esquadra i va relatar els fets, tal com explica El Punt Avui. Segons la seva declaració, tres homes d'uns vint anys van abusar sexualment d'ella el passat dissabte, 21 de gener a la tarda, a la travessera del riu Onyar, prop del carrer del Carme de Girona. La dona va explicar als Mossos que no coneixia els agressors però que havia coincidit amb ells en un local de copes del carrer Maluquer i Salvador i que els podria reconèixer si els tornava a veure. Segons la seva descripció, els agressors serien tres nois joves, d'uns vint anys d'edat, blancs, tot i que un d'ells de pell molt morena; amb tatuatges i, un d'ells, amb piercings a la cara.

La víctima va explicar que els tres homes van agredir-la sexualment per torns, que la van estirar a terra i fins i tot van ejacular a la seva cara, com a mínim un d'ells, segons El Punt Avui. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació del cas i estan estudiant la possibilitat que la violència i l'agressió sexual hagués estat desencadenada per un deute o algun tracte que poguessin haver establert durant la nit al bar de copes.

Els Mossos també estan investigant un altre cas similar que va passar la matinada de diumenge, en què una noia va ser agredida sexualment per l'exparella de la seva mare a la zona de la Devesa de Girona, segons va denunciar la seva mare. A la seva denuncia, la dona explicava que havien coincidit a la discoteca amb l'home, i en un moment en què mare i filla es van separar, l'home va oferir a la jove acompanyar-la a casa seva, moment en què va aprofitar per abusar sexualment d'ella. En aquest cas, els Mossos d'Esquadra estan investigant si les relacions podrien haver estat consentides per la jove.


Comentaris

envia el comentari