Els Mossos d'Esquadra denuncien a un conductor per xocar contra un ciclista i fugir del lloc dels fets a Vilafranca del Penedès

L'home conduïa ebri en el moment que va ser trobat

Imatge de com va quedar la bicicleta després de l'accident. | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit van denunciar administrativament aquest passat dimecres, 22 de març, a un home espanyol de 56 anys i veí de la localitat de Vilobí del Penedès per no haver-se quedat al lloc dels fets després de tenir un accident amb un ciclista. Segons informen fonts policials, el ciclista va resultar ferit lleu a la carretera BV-2127 entre Vilafranca del Penedès i les Cabanyes.

L'accident es va produir al punt quilomètric 1,5 al terme municipal de Vilafranca del Penedès, el passat dilluns, 20 de març. En l'accident, que va tenir lloc cap a les sis de la tarda, es va veure implicat un ciclista que va resultar ferit lleu i un turisme. El conductor va fugir després de provocar l'accident i va deixar el ciclista a terra. Per aquesta raó, els agents van realitzar tasques d'investigació que van culminar dos dies després, concretament dimecres, amb la identificació i localització del vehicle fugit i del seu conductor. El conductor del vehicle va ser denunciat administrativament per fugir del lloc de l'accident.

 

Cal destacar que quan els Mossos d'Esquadra van localitzar al conductor anava conduint per la mateixa carretera al punt quilomètric 4,5. A més a més, va donar positiu en la prova de detecció alcohòlica amb una taxa penal de 0,91 mg/l, quasi quatre vegades la taxa permesa, per la qual cosa va ser denunciat penalment per un delicte contra la seguretat del trànsit. També va ser citat davant de l'autoritat judicial de Vilafranca del Penedès.


Comentaris

envia el comentari