Els Mossos d'Esquadra preparen un canvi d'imatge dels seus vehicles de Trànsit

El groc hi guanya protagonisme per millorar la visibilitat i la seguretat dels conductors i dels agents

Fotografia de la nova imatge dels vehicles de Trànsit dels Mossos d'Esquadra. | CatalunyaDiari.cat

Els vehicles de la Unitat de Trànsit dels Mossos d'Esquadra estaran ben aviat d'estrena. S'estan buscant els nous colors per les furgonetes, cotxes i motocicletes d'aquesta unitat de la policia catalana. Ha arribat al Complex Central de la Policia de Catalunya, Egara, la furgoneta pintada com les que aviat es podran veure patrullant per les carreteres del país. Si fins ara els colors predominants eren el blau i el blanc, els corporatius del cos policial, ara el groc reflectant agafa més protagonisme aconseguint molta més visibilitat a la carretera i augmentant de manera exponencial la seguretat dels agents i dels conductors. Segons ha pogut saber CatalunyaDiari.cat, els nous vehicles encara no han començat a patrullar i serà durant les pròximes setmanes que seran enviades a comissaries de Catalunya per tal de fer-ne les primeres proves. La primera prova es farà al Pirineu.

Les noves furgonetes seran molt més visibles i s'adeqüen a les normatives europees pel que fa a la senyalització dels vehicles d'emergència, que també dóna molta més seguretat tant als conductors com també als agents que hi patrullen. Aquest és l'únic vehicle que s'ha logotipat amb aquest nou estil i s'ha enviat a la Unitat de Trànsit de la regió policial de Pirineu, allà els agents en faran proves i durant les setmanes vinents enviaran un informe a la direcció central de Trànsit per avaluar-ne i millorar-ne la pintura.

Des dels sindicats de la policia, Josep Miquel Milagros, de l'USPAC, es valora positivament el canvi de logotipació dels vehicles i es creu que d'aquesta manera es donarà més seguretat als agents tot i que esperen veure les furgonetes des de l'interior per tal de saber si també s'han fet canvis de l'espai de treball. Aquestes furgonetes són les que fan servei els agents de Trànsit per la realització d'atestats o verificar proves d'alcoholèmia.

Més imatges dels nous vehicles policials de la Unitat de Trànsit:

El color groc dotarà les furgonetes de més visibilitat a la carretera. | CatalunyaDiari.cat
Les unitats de Trànsit canvien el color de les seves furgonetes per guanyar amb seguretat. | CatalunyaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari