PREVISIÓ

Diumenge radiant: arriba el dia més aprofitable del cap de setmana

Els Mossos d'Esquadra recuperen una cadira de rodes elèctrica sostreta a un home de 85 anys a Sant Cugat del Vallès

La víctima va deixar la cadira estacionada al carrer per entrar a l’interior d’un restaurant i una parella que es dedica a recollir ferralla la va sostreure

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Cugat del Vallès han denunciat un home de 34 anys, veí de Montcada i Reixac, de nacionalitat portuguesa, i una dona de 34 anys, veïna de Cerdanyola del Vallès, de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d'un delicte de furt. La parella s'hauria emportat una cadira de rodes que es trobava estacionada al carrer, davant de la porta d'un restaurant.

  

Els fets van passar el 5 de juliol pels volts de les 13.50 hores, quan una senyora acompanyada del seu pare de 85 anys que es desplaça amb cadira de rodes elèctrica valorada en 3.000 € va entrar a un restaurant de la localitat i van deixar la cadira estacionada a la porta. Poc després, una furgoneta va aturar-se tot just davant del restaurant i va baixar una dona que va estar observant la cadira i l'entorn fins que finalment se la va endur.

 

Els agents van localitzar el dia 7 de juliol la furgoneta i als presumptes autors del furt. Aquests van manifestar que es dedicaven a recollir ferralla i van pensar que aquella cadira estava per llençar com a brossa. L'home i la dona van quedar investigats per un delicte de furt i van ser citats per un judici ràpid. El mateix dia, es va aconseguir realitzar el lliurament de la cadira al propietari.