IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els Mossos d'Esquadra reforcen la seva presència a l'Hospitalet després de l'agressió de sis agents

La policia catalana ha augmentat la seva presència al districte de la Florida i les Planes, i ha desplegat unitats especials d'ordre públic per evitar possibles nous disturbis

Els Mossos d'Esquadra reforcen la seva presència al districte de la Florida i les Planes després de l'agressió de sis agents. | Arxiu / CatInfo

Els Mossos d’Esquadra han reforçat la seva presència al districte de la Florida i les Planes després que la setmana passada un grup de persones que intentaven bolcar un vehicle al carrer de les Illes Canàries hagués agredit sis agents de la policia catalana.

  

Segons fonts de la policia, s’ha augmentat la presència policial a la zona i han desplegat unitats especials d’ordre públic, més concretament equips de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), fent vigilàncies estàtiques, controls de vies i d’antidisturbis.

La matinada del 17 de febrer de 2016 un grup de persones que intentaven bolcar un vehicle al carrer de les Illes Canàries de l’Hospitalet van agredir sis agents dels Mossos d’Esquadra. Segons va explicar un portaveu del cos de seguretat, els agressors van oferir resistència i un d’ells va colpejar a la cara un caporal i a un altre agent a la cella amb una porra extensible que hauria sostret a un dels policies. La resta d’agents van patir rascades i altres cops de veïns que haurien sortit de les seves cases per ajudar els agressors.


Comentaris

envia el comentari