Els Mossos d'Esquadra tapien tres immobles on es traficava amb drogues al Raval de Barcelona

Els agents de la Policia de la Generalitat i la Guàrdia Urbana han efectuat l'operació i han identificat a més de deu persones

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat aquest dijous, 10 d'agost, al matí tres punts de venda i consum de drogues ubicats als carrers de Sant Gil i de Cardona del barri del Raval del districte de Ciutat Vella. El Grup de Salut Pública de la Unitat d'Investigació de Ciutat Vella, juntament amb la Guàrdia Urbana, va iniciar un dispositiu de vigilàncies i seguiments per tal de poder comprovar i recollir el màxim d'indicis per certificar que s'estava cometent tràfic de substàncies estupefaents en aquests punts. La investigació va permetre esbrinar que aquests tres locals s'estaven utilitzant per distribuir i consumir drogues.

  

  

 

 

L'operatiu policial ha permès que els propietaris dels immobles hagin pogut tapiar els accessos per evitar futures ocupacions per part de persones que aprofiten aquests espais per convertir-los en punts de distribució de drogues, segons informen els Mossos d'Esquadra. La intervenció s'ha iniciat aquest matí i ha comportat la detenció d'una persona de 36 anys i la identificació de deu persones més. Paral·lelament, a l'interior dels locals s'ha comprovat que estaven habilitats pel consum i distribució de drogues. Així mateix, s'han localitzat diferents medicaments que s'utilitzen per barrejar la droga, balances de precisió, cocaïna i 700 euros.


Cal assenyalar que des de principis d'aquest any, s'han realitzat 21 entrades a domicilis en el barri del Raval i s'han detingut 17 persones. Des del 26 de juliol els dos cossos policials han desmantellat set punts de venda al barri del Raval. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana mantenen dispositius de seguretat a la zona i tenen obertes diverses investigacions al voltant d'alguns punts des d'on s'estaria produint tràfic de substàncies estupefaents, de manera que no es descarten properes detencions. A partir de les denúncies de veïns i de les informacions que aquests aporten a la policia, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana comproven sempre la veracitat d'aquestes informacions i en cas que es detecti qualsevol indici de tràfic de substàncies estupefaents s'inicia una investigació i es posa en coneixement del jutjat.
 Comentaris

envia el comentari