Els Mossos detenen un home i una dona per usar un habitatge com a punt de distribució de drogues

Els agents van requisar un total de dotze bossetes de marihuana, cinc dosis de cocaïna, un embolcall amb dues pastilles i 120 euros en efectiu

Drogada trobada a l'escorcoll dels dos detinguts | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes - Selva Litoral van detenir ahir a Lloret de Mar, dues persones, un home de 37 anys, de nacionalitat senegalesa i veí de Marbella (Màlaga), i una dona de 36 anys, de nacionalitat francesa i veïna de Saint-Euphraise-Et-Clairizet (França), com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Ahir a mitjanit, agents de paisà, adscrits a la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Blanes, van ser requerits per la propietària d'uns apartaments de lloguer de la població de Lloret de Mar que els va informar que un dels seus pisos llogats desprenia una forta olor a podrit.

La propietària els va explicar que diversos arrendataris dels apartaments també li havien fet arribar les mateixes queixes. Mentre que els agents estaven fent gestions amb la propietària, van arribar els dos llogaters, un home i una dona, i els mossos van decidir identificar-los i escorcollar-los. Els hi van trobar dotze bossetes de marihuana, cinc dosis de cocaïna, un embolcall amb dues pastilles i 120 euros en efectiu. Per tot això, se'ls va detenir com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Esmentar que els mossos ja havien detingut aquestes dues persones tres dies abans, la matinada del 16 de juny, també per un delicte contra la salut pública. En aquella ocasió uns agents de paisà els van enxampar oferint droga a joves turistes a la via pública. En l'escorcoll se'ls va localitzar diversos embolcalls de marihuana i cocaïna així com 105 euros en bitllets fraccionats, amagats entre altres llocs, dins la roba interior del detingut.

Finalment, ahir a la tarda la Unitat d'Investigació va realitzar una entrada i perquisició a l'interior del pis dels detinguts on, a més de trobar molta brutícia i manca de salubritat, van intervenir mig quilo de marihuana, prop de 50 grams de cocaïna i 112 pastilles d'èxtasi, així com 1.155 euros, 200 lliures esterlines i 50 dòlars. El detingut, amb antecedents pels mateixos fets, passaran avui dimarts, 20 de juny, a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.

Droga requisada pels agents. | Mossos d'Esquadra

 


Comentaris

envia el comentari