Els Mossos enxampen dos atracadors després de seguir-los en 'bicing'

Dos agents de paisà van detenir als lladres, de nacionalitat italiana, que ja havien actuat feia pocs dies a Barcelona

Curiosa, però efectiva, la detenció que han fet dos agents de paisà dels Mossos d'Esquadra a Barcelona. Els fets van tenir lloc ahir, 17 d'octubre, a la tarda, pocs minuts abans de les dues del migdia. Dos joves, a cara destapada, sense guants i amb un cúter; van atracar la sucursal del Banc de Sabadell situada a la ronda de Sant Pere, 56. Segons informa La Vanguardia, els nois van arribar en un parell de bicicletes negres, que pretenien utilitzar en la seva fugida. El fet de coincidir amb l'hora de tancament del banc, va fer que els atracadors s'enduguessin prop de 2.600 euros de botí.

Per sorpresa dels lladres, dos agents dels Mossos de paisà els estaven esperant a la porta. Després de forcejar i de quedar ferit un dels agents, els dos individus van acabar detinguts. La seva reincidència a la zona centre de la ciutat va permetre als Mossos aturar el cop. El divendres havien assaltat una sucursal de La Caixa en un dels llocs més vigilats de la ciutat, al número 30 de la Rambla. Van marxar, amb prou feines, amb cent euros, però les càmeres de seguretat van registrar els seus rostres.

Aquest dilluns a primera hora del matí, van tornar a la càrrega, en una sucursal de l'avinguda Marquès de l'Argentera, provocant que els Mossos, en rebre la notificació del robatori, activessin les patrulles de seguretat ciutadana. El grup de fures de Ciutat Vella, mossos de paisà que escodrinyen el districte a peu, bicicleta o patinets, es van posar a la feina. Tenien les seves fotos de l'atracament del divendres. Dues fures se'ls van creuar amb bicicleta i van seguir-los en bicicletes del «bicing», durant més d'una hora, per no despertar sospites. 


Comentaris

envia el comentari