Els Mossos registren 148 fets delictius durant el Mobile World Congress, tres més que l’any passat

Durant els quatre dies de l’esdeveniment s‘han fet 22 detencions

S'han comès prop de 150 delictes durant l'edició del 2017. | CatalunyaDiari.cat

Els Mossos d’Esquadra han registrat 148 fets delictius durant els quatre dies del Mobile World Congress, 3 més que en l’edició del 2016. El 91% han estat furts. Hi ha hagut 27 denúncies en l’àmbit del transport públic, un 13% menys que en la darrera edició. A l’interior del recinte firal hi ha hagut 31 fets delictius, 6 més que en el congrés anterior. La resta han tingut lloc en locals d’oci nocturns, hotels i establiments comercials. L’índex de victimització per cada 1.000 visitants s’ha situat en un 0,34%, el 2016 va ser del 0,36%. Durant els quatre dies de l’esdeveniment s‘han fet 22 detencions.

Aquest any, i com a part de les polítiques de prevenció, els Mossos han potenciat els consells de seguretat adreçats als congressistes a través de panells informatius, cartells i díptics en diversos idiomes. També s’ha fet difusió de serveis com el telèfon d’incidències, la comissaria de la PG-ME dins del recinte firal o el telèfon d’emergències gratuït 112.

També s’ha potenciat la difusió dels consells de seguretat a les xarxes socials de Mossos d’Esquadra i del 112. Aquestes accions s’han fet amb la col·laboració de diferents entitats que participen en l’organització i la seguretat de l’esdeveniment, com són l’organització de l’esdeveniment, Barcelona Convention Bureau i el Gremi d’Hotels.


Comentaris

envia el comentari