Els pares de la Nadia haurien recaptat uns 900.000 euros

Els Mossos d'Esquadra investiguen els delictes comesos

Fernando Blanco amb la seva filla. | Arxiu

Després d'haver detingut els pares de Nadia, els Mossos d'Esquadra segueixen investigant la presumpta estafa que haurien encapçalat amb l'excusa de la malaltia real que pateix la seva filla. Segons publiquen diversos mitjans aquest divendres, Fernando Blanco, el pare de la nena, hauria aconseguit recaptar 900.000 euros, dels quals ja s'havien gastat 600.000 euros. De fet, després de les primeres investigacions, han determinat que el lloguer de l'habitatge familiar, d'uns 1.000 euros mensuals, es feia des del compte en qüestió.

Els diners de Blanco també els havia utilitzat per comprar-se un vehicle d'alta gamma, que explicava als veïns que era un cotxe d'empresa. La policia també hauria trobat articles de luxe, especialment rellotges, per valor de vora mig milió d'euros.

A més, els darrers dies també s'ha sabut que Fernando Blanco ja va ser condemnat per estafa a quatre anys i deu mesos de presó l'any 2000, quan va estafar l'empresa distribuïdora de begudes per la qual treballava, arribant a embutxacar-se 20 milions de les antigues pessetes.


Comentaris

envia el comentari