IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els pares de l'Iris Kelly expliquen com han viscut la mort de la seva filla a Girona

La família ha posat en marxa una organització benèfica per prevenir l'ofegament d'altres nens i nenes

Iris Kelly tenia 4 anys, i havia vingut a Catalunya de vacances | Facebook
 

L'Iris Kelly era una nena de quatre anys, del Regne Unit, que va venir l'estiu passat, de vacances amb els seus pares, en un xalet a Girona. La nena va morir ofegada a la piscina de la casa, després d'escalar la balla de seguretat envoltava la piscina, i saltar dins l'aigua. Tant bon punt els pares se'n van adonar, la van traslladar rapidament a l'hospital de Barcelona, on dies més tard va morir. Segons informa 'Mirror', ara la seva família està decidida a fer alguna cosa, perquè troba injusta la mort de la seva filla, i vol evitar aquest tipus de morts en altres nens.

La família ha creat un grup al Facebook, per donar suport a altres famílies que han viscut, o estan vivint una situació similar, ja que cada dia, sobretot en temporada d'estiu, moren nens, i nenes ofegats en piscines. Els pares encara els hi sobta, perquè l'Iris va morir malgrat totes les proteccions anteriors que havien pres com, buscar un xalet amb piscina protegida perquè això no passes, i 18 mesos abans de l'accident, apuntar-la a classes de natació. Tot i que les mesures preses pel matrimoni no van ser suficients per evitar la mort de la nena, expliquen que «és un problema molt comú, però també és totalment evitable».

Aquesta setmana, els pares de l'Iris, estan posant en marxa una organització benèfica per prevenir l'ofegament. Volen ensenyar els nens a nedar, i a donar lliçons de seguretat a altres famílies. La mare de la nena està segura que la mort de la seva filla, els hi donarà alguna cosa positiva. 


Comentaris

envia el comentari