IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els Parra, dos germans de Granollers que es volen casar i esperen un fill

Van portar la seva relació en secret fins que van decidir explicar la seva història en un programa de televisió

La història d'amor dels germans Parra és digna de qualsevol novel·la o producció de Hollywood. Ana i Daniel són de Granollers i van entaular una bonica amistat per Facebook fins que al cap d'uns mesos de parlar i quedar es van adonar que estaven enamorats. Van portar la seva relació en secret durant dos anys, però farts d'amagar-se, van explicar la seva història en un programa de televisió. El motiu de tant secretisme és que tots dos havien descobert que eren germans per part de pare. Aquesta trama, més pròpia de la ficció 'Joc de trons' que de la vida real, va sortir a la llum fa només un any i ara ha fet un nou gir argumental: estan a punt de ser pares. 

'El Mundo' s'ha posat en contacte amb els germans Parra, i recull declaracions realment sorprenents: «Encara no sabem fins a quin punt volem portar un embaràs mediàtic», respon Ana, encara que confessa que estan pactant exclusives amb alguns mitjans de comunicació. L'experta en biologia de la reproducció Carmen Márquez afirma: «Tots estem en perill de transmetre malalties genètiques, però en el cas d'aquesta parella, per ser germans i compartir càrrega genètica, les probabilitats augmenten un 25%».

Els germans Parra, a la dreta i l'esquerra, al costat del pare de tots dos | Facebook

Encara que el Codi Civil impedeix que dos parents directes es casin, l'incest no és delicte des de 1978, i els germans Parra han pensat a formalitzar el seu amor. El president d'honor de l'Associació Espanyola d'Advocats de Família Luis Zarraluqui assenyala que en aquests casos només es pot inscriure el pare, qui ha d'al·legar que és en benefici del menor.

Daniel besa el ventre d'Ana en una fotografia de Facebook. | Facebook

Comentaris

envia el comentari