IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Elvira Lindo carrega contra la infanta Cristina, que assegura que «odia les addiccions de Letícia» i que per a ella l'espanyol és l'idioma de la «merda»

La periodista ha publicat un article en què narra amb duresa alguns aspectes de la vida diària de la germana del rei

Elvira Lindo ha destapat alguns dels secrets de la vida quotidiana de la infanta. | EFE

La periodista Elvira Lindo publicava dissabte, 25 de febrer, un article al diari 'El País' en què revelava els secrets més amagats de la vida de la infanta Cristina. Lindo no dubtava a atacar amb duresa la germana del rei i destapava alguns comportaments que, si fossin veritat, serien molt polèmics. Sembla que, malgrat la seva absolució del cas Nóos, la infanta Cristina no deixarà de protagonitzar nous escàndols.

Segons l'article, la infanta «no llegeix ni 'El País' ni 'El Mundo ni 'La Razón', ni tan sols l''ABC', perquè ha rebut fins i tot del diari monàrquic. No entra en diaris digitals, i encara menys a aquelles xarxes de què és addicta la seva cunyada». A més a més, sobre Letícia, afirma: «Ella creu que no és aristocràtic ser addicta. No ho és». 

Elvira Lindo també retrata la suposada opinió de la germana del rei sobre Espanya. «Pràcticament no parla espanyol, ni amb la seva mare ni amb els nens ni amb el servei. El parla, això sí, amb ell. Així que l'espanyol, que en el seu dia va ser l'idioma de l'amor, s'ha convertit en l'idioma de la merda. Només en sentir aquesta llengua, ja se li posen els pèls de punta. No veu la televisió espanyola, tot i que de tant en tant les punyeteres imatges en què se la veu sortint i entrant dels jutjats es colen en algun canal internacional», explica la periodista.

L'article també parla sobre un tema que ha despertat molta curiositat: què saben els seus fills sobre el cas que portarà al seu pare a la presó. Sobre aquest aspecte, el text diu: «Els nens estan informats que estan sent víctimes d'una conspiració i que un dia tot sortirà a la llum i hi haurà molta gent que haurà de demanar perdó. O és que potser no ha sigut així la història de la reialesa?». Elvira Lindo també carrega contra la relació entre el matrimoni i explica la suposada conversa que haurien tingut quan es va saber que Urdangarin no entraria a presó, de moment. «'De moment no he d'entrar, ens tornen la fiança i qui sap. Anem a veure, no és que estigui decebuda, però si les coses han de passar, doncs que passin. Que passin i prou. Fins i tot el mateix jutge ha declarat que no hi ha risc de fuga perquè tinc escolta policial. Com no fugi amb ells en un país asiàtic!', conclou amb mig somriure que se li talla de cop quan veu la cara de la seva dona. 'Que no te n'alegres?', diu», segueix l'article. 

Al final, el text conclou amb una reflexió sobre el futur de la infanta: «No pensar, parlar com menys millor en aquest idioma i no assabentar-se de res. La primera idea i la segona les domina; la tercera, impossible. Impossible perquè la revista '¡Hola!' es troba fins i tot a Suïssa. Les últimes notícies que parlaven de la possible habitabilitat d'altres planetes l'ha esperançat».


Comentaris

envia el comentari