IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

«Em dic José i sóc espanyol. Vaig matar als meus pares i a la meva germana amb 16 anys»

Des del seu internament en un centre de menors, l'any 2000, l'autor del triple crim amb una catana a Múrcia reapareixerà en el documental DMax aquest mes de novembre.

Cedida
L' 'assassí de la catana' apareix per primera vegada a la televisió després de 17 anys| Cedida

 

L'any 2000, a Múrcia, un noi de 16 anys va matar als seus pares i a la seva germana de 9 anys amb una espasa japonesa. Un terrible succés que va commocionar a tota la població espanyola. Segons informa La Razón, la cadena en obert DMax ha volgut recuperar aquella història coneguda com a l''assassí de la catana' a través del documental «Jo vaig ser un assassí», coproduït per 'Cuarzo Producciones' i que s'estrenarà aquest mes de novembre, encara que la data està per determinar.

Rabadán en l'actualitat

En l'actualitat, José Rabadán, té 34 anys i una vida normal, està casat, té una filla de 3 anys i treballa com a broker de borsa. Però, abans d'arribar a la seva vida actual, Rabadán, va ser detingut el 3 d'abril del 2000 en l'estació de tren d'Alacant, després de perpetrar l'assassinat, en el que acabava de matar als seus pares i a la seva germana de 9 anys. El jove viatjava a Barcelona per conèixer a una noia amb la qual havia contactat per internet. Pel triple crim, José, va ser condemnat a complir sis anys en un centre de menors, va romandre altres dos en llibertat vigilada acollit per l'associació evangèlica 'Nueva Vida' a Santander, i allí van començar a oferir-li treball i va refer la seva vida, lluny del focus mediàtic.

En la actualidad, José Rabadán, tiene 34 años y una vida normal
En l'actualidad, José Rabadán, té 34 anys i una vida normal | Mediaset
 

L' 'assassí de la catana' mostrarà si és possible rehabilitar-se en DMAX

L'objectiu de Dmax, a més de fer-ho aparèixer per primera vegada després del seu internament fa 17 anys, és intentar donar resposta, en primera persona, de què va passar pel cap d'aquell noi de 16 anys mentre cometia l'espantós crim. Així com analitzar, amb la col·laboració del Defensor del Menor i coautorde la Llei del Menor del 2001, Javier Urra, com ha influït l'entrada en vigor de la Llei del Menor, de la qual l''assassí de la catana' va ser un dels seus primers beneficiaris. El documental que reunirà als psiquiatres que el van tractar, els policies i periodistes que van investigar el cas, els testimonis de familiars, amics i veïns de la família, els advocats del llavors menor i els pastors de l'església evangèlica que el van acollir, mostraran la seva opinió respecte a la rehabilitació de l'assassí, pregunta a la qual el mateix Rabadán contesta: «He estat jutjat, condemnat i rehabilitat. De les dues primeres hi ha constància. Però de la tercera, qui sap?».


Comentaris

envia el comentari