Embolica marihuana amb cafè i intenta agafar un tren a Girona

El detingut és d'origen francès

Va intentar neutralitzar l'olor de la marihuana amb marro de cafè però va oblidar l'escàner de seguretat de l'estació de l'AVE de Girona. Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge un home que va intentar transportar més de tres quilos de droga amagats en una maleta. Cap a quarts de deu del matí del 12 de març, els agents van rebre l'avís des del control d'accés a l'estació perquè havien vist formes sospitoses a través de l'escàner. Quan els Mossos van arribar, van comprovar que dins la maleta hi havia dos paquets de grans dimensions que estaven embolicats amb una capa de marro de cafè per neutralitzar l'olor de la droga. Els paquets contenien 1.656 grams i 1.649 grams de marihuana.

El detingut, com a autor d'un delicte contra la salut pública, és d'origen francès, té 57 anys i no té cap domicili conegut. El matí de diumenge, va intentar agafar un AVE amb una maleta carregada de marihuana. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís cap a quarts de deu, després que requerissin presència policial a l'estació de l'AVE de Girona. L'alerta va saltar quan, a través de l'escàner, van detectar formes sospitoses que indicaven que hi podia haver droga. 

Quan va arribar la patrulla, van descobrir que dins la maleta hi havia dos embolcalls de grans dimensions. Per intentar evitar que el descobrissin amb la droga, el detingut havia embolicat els farcells amb marro de cafè per ocultar l'olor. En total, hi havia 3.305 grams de marihuana, repartits en un paquet de 1.656 grams i un altre de 1.649. Els agents van detenir el sospitós. L'arrestat no té antecedents i va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona el 13 de març, l'endemà de la detenció. El jutjat el va deixar en llibertat provisional.


Comentaris

envia el comentari