ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Emiliano Suárez revela que Nicolás Toth, suposada parella de Paula Echevarría, és gai

L'hereu de Suárez ha confessat que Nicolás Toth és gai

Emiliano Suárez i Nicolás Toth a la platja | Instagram

Des que Paula Echevarría i David Bustamante van fer la seva reaparició pública a la comunió de la seva filla, molt s'ha especulat amb la possible relació de l'actriu amb l'empresari veneçolà Nicolás Toth. Tot i que tots dos implicats es van encarregar de desmentir la informació i els que els coneixen asseguren que és completament inviable, ha estat Emiliano Suárez l'encarregat de parlar alt i clar sobre la veritat d'aquesta història.

Quan el nom de Nicolás Toth va saltar a la palestra després que Marisa Martín Blazquez assegurés que Paula estava il·lusionada coneixent un home, sense donar noms, van ser molts els que no van dotar de credibilitat aquesta història, ara completament desmuntada després de l'última publicació a Instagram d'Emiliano. L'hereu de Suárez ha confirmat en les seves xarxes socials i presumint de la seva bona relació amb Nicolás, l'orientació sexual d'aquest: «Nico és gai, un dels molts sense complexos, orgullós de ser-ho i feliç de compartir la seva experiència vital amb tots els que l'estimem», acabant així i de manera rotunda amb els rumors. A més, Emiliano ha fet broma assegurant que els que tenen una relació són ell i Nicolás, i no Paula Echevarría, com s'havia comentat, posant el to d'humor a aquesta història: «Amics, sento defraudar-vos, el famós empresari veneçolà Nicolás Toth no és parella de Paula Echevarría, realment és el meu xicot. Ens heu enxampat en plena lluna de mel a Tarifa».

Encara que Emiliano aprofita la mateixa publicació per enviar un enigmàtic missatge, en aquesta ocasió sense tant humor i sense aclarir de què es tracta: «Jo vaig fer el que em va demanar Boris Izaguirre, amb afecte i sense demanar res a canvi, com sempre. Això es va acabar, per sempre. Error. Però si he pogut ajudar-te en alguna cosa, em fa molt feliç». Però el que realment està clar és la no relació entre Paula i Nicolás, Es tracta d'un altre empresari veneçolà? Continuen les apostes...


Comentaris

envia el comentari