L'emotiva carta de la mare d'en Gabriel al menut: «M'agradaria creure en miracles per poder-te veure durant un minut»

Patricia Ramírez ha fet al·lusió al seu fill servint-se del Dia de la Mare

Los padres de Gabriel Cruz en la concentración celebrada en Puerta de Purchena, Almería
La mare i el pare del petit Gabriel en una manifestació per la cerca del menut   | GTRES

El cas de l'assassinat del menut Gabriel Cruz genera encara una gran consternació a tot el país. Patricia Ramírez, però, es manté entestada en recordar el seu fill i ha estat per això que avui li ha volgut dedicar una carta d'alló més entranyable. Servint-se del Dia de la Mare, doncs, Ramírez ha optat per relatar com se sent més de dos mesos després de la desaparició del nen.

«Ara sona (…) ‘Glòria a tu’ de Rosarillo. L'escolto i de sobte timc ganes d'explicar-te que sé que haué de viure a base dels teus records. Però hi ha una part de mi que espera tornar-te a veure, escoltar-te, sentir-te, més enllà, en un miracle», explica la mare mentre afegeix: «Déu! Com m'agradaria creure en els miracles i viure't un minut, només un minut més».

  

«M'imagino com t'abraçaria»

  

La mare, en aquest sentit, mostra la consternació amb la qual viu. «Si continuo somiant puc visualitzar la teva cara i els teus ulls tendres, alhora que te m'acostes demanant-me que t'abraci», ha relatat Patrícia Ramírez.

«Deixo aflorar la teva tendresa i impunitat», explica alhora que ressalta: «M'imagino com t'abraçaria i segur que t'encongiries com un petit paquet entre els meus braços i em parlaries —primer trist— dient-me el que em trobes a faltar i que esperes que faci coses per tu».

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Gabriel Cruz Ramírez, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Ramírez ressalta l'amor i la tendresa d'en Gabriel

És en aquest context quan Ramírez ha fet al·lusió a una conversa imaginària amb el menut. Ella explica que li diria «pizpireto» i que, amb veu «d'entusiasme», relataria que ha vist «milers i milers de peixos» mentre afegia que la gent li deia que «l'estimava molt»Durant aquesta conversa, el petit Gabriel li explicaria que «l'estima molt» i que faria el que fos per tornar a gaudir dels passejos per la costa d'Almeria que tant els «enamorava».«Ho sabia mami! (em diries) perquè parlàvem molt d'elles, i recorda que en Víctor, el gran bussejador, ens va dir que era impossible veure-ls al nostre mar», fent referència als peixets.

«Crec que, després, es faria el silenci i ens miraríem. Et diria ‘t'estimo’ i el tu em respondries: ‘Jo més, fins l'infinit’», explica mentre apuntala la nota dient: «Després ens quedaríem en silenci i ens acomiadaríem».

 

 

 


Comentaris

envia el comentari