Un empresari d’Osca mor després de guanyar el ‘Gordo’ de Nadal

Poques hores més tard de cobrar el premi, la salut de l’home va empitjorar i va ser ingressat a l'hospital

Uno de los ganadores de la Lotería fallece poco después de tocarle el premio
Un dels guanyadors del 'Gordo' de Nadal ha mort després de cobrar el premi |  EFE

En els darrers dies, les notícies sobre els guanyadors del 'Gordo' no han parat de sortir pels mitjans de comunicació, però no totes són de felicitat. Un dels que han tingut sort en el sorteig de la Loteria de Nadal d'aquest passat 22 de desembre, José Luís Rodrigo López de 84 anys i empresari, ha mort sobtadament aquest dimarts 25 de desembre, després d'haver cobrat dos dècims del primer premi, segons ha avançat 'España Diario'.

José ha mort poc després de cobrar el premi

El passat 24 de desembre, José Luís va cobrar el premi obtingut pels dos dècims del 'Gordo' de Nadal, un total net de 644.000 euros, segons ha informat 'El Heraldo'. Tanmateix, aquella nit, l'home va començar a sentir-se malament i la seva família el va portar al servei d'urgències de l'Hospital San Jorge d'Osca, a l'Aragó, on va ser ingressat a l'UCI fins que finalment va morir el dia de Nadal

El dia del sorteig de la Loteria va sortir guanyador el 03.347, un número que, en un primer moment, va portar sort a l'empresari per partida doble, ja que José Luís tenia dos dècims premiats. En veure-ho va exclamar: «Si és de l'Associació d'exalumnes de San Viator, segur que tinc, i tots els meus amics també. (…) No m'ho puc creure».

El ganador de un boleto de la Lotería de Navidad ha fallecido pocos días después de resultar agraciado
L'home, de 84 anys, tenia dos dècims del primer premi de la Loteria de Nadal | CatalunyaDiari.cat

 

La família de José Luís sempre s'havien dedicat al món de la moda, venent roba en una botiga que el seu pare va crear l'any 1949 a Osca, 'Almacenes Rodrigo', un establiment que va arribar a tenir fins a 15 treballadors i estava especialitzat en roba per tothom, tant per dona com per home i també per joves de tots els sexes.

No obstant això, l'any 2011 ell i el seu germà van haver de tancar definitivament 'Almacenes Rodrigo', després de més de sis dècades al peu del canó, i la raó principal va ser la falta de relleu generacional. José Luís, el dia que va haver de dir adéu a la botiga, va afirmar que «molts dels seus clients s'havien convertit en amics que van anar a acomiadar-se i a desitjar-li que gaudís del futur».

  • Més notícies relacionades: El 03.347, el 'Gordo' de Nadal 2018.

Comentaris

envia el comentari