Matrimoni d'Encarni i Manolo

Encarni i Manolo, la parella que ha mort tràgicament amb hores de diferència a Espanya

El veïnat està en xoc després de la mort d'aquest estimat matrimoni

Després que es conegués el tràgic succés de la mort d'una parella de Motril (Granada), amb només 12 hores de diferència, el veïnat d'aquesta població continua en xoc.

Ara com ara, els seus habitants intenten recuperar-se d'aquest dolor profund, després que el diumenge 7 de maig la Guàrdia Civil confirmés la mort de José Manuel i Encarni, de 41 i 39 anys, respectivament. Tots dos eren molt coneguts a aquesta localitat de Granada i tenien 41 i 39 anys. La mort va sorprendre Encarni quan viatjava amb el seu marit per l'autovia A-44 i tots dos van patir un accident de trànsit que va acabar amb la vida de la dona de Manolo.

Encarni i Manolo van morir amb tot just 12 hores de diferència

Va ser a l'altura de la localitat de Villamena quan la parella tornava cap a la seva residència habitual a Playa Granada, quan de sobte un obstacle es va interposar a la carretera. El cas és que el cop de volant que va donar el conductor va ser definitiu perquè sortissin de la calçada per un desnivell de més de tres metres.

Encarni i Manolo contents
Encarni i Manolo eren una parella molt estimada a la localitat granadina. | Xarxes Socials

Després del brutal impacte, Manolo va intentar reanimar sense èxit la seva dona i, després de l'arribada dels serveis sanitaris, es va confirmar la mort d'Encarni. Per sort per a José Manuel, ell va sortir il·lès. I després de rebre aquest xoc per la mort de la seva dona, es va desplaçar fins a la casa on vivia amb les filles, de 12 i 15 anys.

Manolo no va poder suportar la pèrdua de la seva dona a l'accident

La intenció que havia comunicat Manolo és que volia passar per casa per recollir una mica de roba per a les seves filles. Tanmateix, 12 hores després del succés, Emergències comunicava la mort d'un home que s'havia llevat la vida a casa seva.

Motril no podia creure que aquests dos veïns tan estimats pels seus habitants perdessin la vida d'aquesta manera tan tràgica. L'alcaldessa de Motril, Luisa García Chamorro, només va poder donar el condol als familiars del matrimoni, especialment a les seves filles menors, trencades després de la pèrdua dels seus pares.

L'interior d'una ambulància
Manolo es va llevar la vida després de l'accident en què va morir la seva dona. | Canva

«Encara commocionats per la trista notícia amb què ens hem aixecat avui a Motril: la mort d'un matrimoni jove, Encarni i José Manuel. Dos joves molt estimats a la nostra ciutat. El meu condol més sentit i tot el meu suport als familiars i amics», publicava l'alcaldessa. Òbviament, les dues filles del matrimoni han rebut l'ajuda incondicional dels psicòlegs especialitzats, segons confirmava l'alcaldessa al diari granadí Ideal.

«Li encantava viatjar i gaudir amb ells, tenia moltes ganes de viure»

Manolo i Encarni feia dues dècades que estaven junts i sempre participaven activament en la vida del poble. A més a més, la mare d'Encarni regenta una de les botigues de moda més conegudes de tot el municipi i els veïns ploren pel matrimoni. «Estava entregada a les nenes, al marit, als pares. Li encantava viatjar i gaudir amb ells, tenia moltes ganes de viure», deien alguns veïns a l'esmentat diari.

D'altra banda, Manolo era guàrdia civil, tot i que va començar treballant a la construcció abans d'opositar i aconseguir una plaça al cos. Actualment, Manolo treballava dins d'un equip dedicat en cos i ànima a Transports a la província de Màlaga.

Aquest dilluns, la parella ha estat enterrada a Motril i les mostres de condol després d'aquesta doble mort en només 12 hores de diferència han estat incessants. Sens dubte, el més dur ve ara per a les filles d'Encarni i Manolo. Totes dues necessitaran molta ajuda i comprensió per superar aquest succés que tristament no oblidaran la resta de les seves vides.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!