ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Jutjat per abusar sexualment de la seva neboda de 4 anys a Tarragona

Els fets es remunten a l'any 2014 | El judici començarà a Tarragona el pròxim mes de maig

L'home serà jutjat aquest dilluns a Tarragona acusat d'haver intentat assassinar el seu padrastre.
L'home serà jutjat a Tarragona per un cas d'abusos sexuals a la seva neboda de quatre anys | Àngel Ullate

La Secció Segona de l'Audiència de Tarragona portarà a judici un cas d'abusos sexuals en què un home realitzava tocaments i feia petons a una menor d'edat. Aquests fets van succeir durant l'any 2014, quan la mare de la petita, en assabentar-se, va denunciar els fets. Ara, l'home s'enfronta a cinc anys de presó i a pagar una indemnització de 3.000 euros. 

L'acusat era l'oncle de la menor

El judici per aquest cas d'abusos sexuals començarà el pròxim 20 de maig a Tarragona. Els fets, segons el fiscal, van succeir des del mes de març fins al novembre del mateix any, quan la mare de la nena va denunciar els fets. 

En aquest sentit, el processat era l'oncle matern de la víctima, és a dir, el germà de la mare de la nena. Aquest es quedava de responsable de la menor, que tenia quatre anys, mentre la seva mare estava treballant. Així doncs, durant el març del 2014, treballava de torn de nits durant el cap de setmana i la deixava en custòdia dels seus avis i del seu oncle a casa seva.

En aquests moments era quan, l'home, aprofitava per ocupar-se de la nena mentre els avis anaven a treballar també. L'acusat d'abusos sexuals li feia tocaments a la seva neboda, a més de fer-li petons. En assabentar-se la mare, va denunciar els fets, el novembre del 2014. 

Li demanen cinc anys de presó

El fiscal, per aquest delicte, demana cinc anys de presó per a l'home i pagar una indemnització de 3.000 euros. A més, també sol·licita una ordre d'allunyament perquè no pugui aproximar-se a menys de 200 metres de la víctima ni comunicar-se amb ella durant la condemna. 

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari