S’enfronta a l'expulsió del país per emmagatzemar joguines de Pokémon falses

L’acusat regentava un magatzem majorista ubicat al polígon Francolí de Tarragona

La Guàrdia Civil va trobar les joguines de Pokémon Go falses
S’enfronta a l'expulsió del país per emmagatzemar joguines de Pokémon falses | Guàrdia Civil

La fiscalia demana dos anys i tres mesos de presó i 3.240 euros de multa per al responsable d’una empresa majorista del polígon Francolí de Tarragona que emmagatzemava centenars de joguines de la marca Pokémon Go, titularitat de Nintendo, sense consentiment de reproducció ni de comercialització. La troballa la va fer la Guàrdia Civil el 12 de juny del 2017 durant una inspecció a la nau industrial.

L’home, d’origen xinès, està acusat d’un suposat delicte contra la propietat industrial. La fiscalia demana que, si l'home és condemnat a presó, se substitueixi la pena per l'expulsió de l'estat espanyol i que no pugui tornar al país durant cinc anys. També sol·licita la destrucció dels productes intervinguts.

En concret, els agents van trobar al magatzem 230 caixes de joguines de Pokémon Go, cadascuna de les quals contenia tres ninos i una bola que reproduïen els elements i signes originals de la marca. La Guàrdia Civil va estimar que els articles s'haurien venut a 9,99 euros cadascun, la qual cosa equivaldria a un preu de venda al públic de 9.190 euros i de 4.260 euros en cas de venda a l'engròs. El cas arribarà a judici als jutjats penals de Tarragona.


Comentaris

envia el comentari