Nous enfrontaments entre manters i Guàrdia Urbana al Port de Barcelona

La policia de la ciutat ha pogut intervenir 3.000 productes falsificats al passeig de Colom, després de greus incidents i rebre llançaments d'objectes

Aquest dijous a la tarda, 4 d'octubre, fins a sis furgonetes d'agents antiavalots de la Guàrdia Urbana de Barcelona s'han desplegat a passeig de Colom, al capdavall de la Rambla, per fer un operatiu en contra de la venda ambulant. Els agents d'ordre públic, amb la col·laboració d'agents de paisà i patrulles uniformades, han volgut aturar la venda i s'ha iniciat una batalla campal que ha obligat als agents a carregar contra els manters, que han fet llançaments d'objectes contra la policia.

Càrregues per aturar els manters violents

Segons les imatges que s'han pogut veure, la policia ha ferit alguns dels manters durant les càrregues. A les imatges també es pot veure com els manters s'han enfrontat als agents i els hi han llençat diversos objectes que han trobat a la via pública. Després de moments de tensió, on els agents antiavalots han hagut d'actuar amb cascs, escuts i les defenses per aguantar la posició i protegir les furgonetes on havien guardat el material, s'ha recuperat la normalitat. Els manters s'han retirat i no han seguit amb la venda en tota la tarda. Sí que ho han fet en altres punts de la ciutat, com a plaça de Catalunya.

L'operatiu s'ha tancat amb la confiscació per part de la Guàrdia Urbana de 3.000 objectes falsificats, que han carregat a les furgonetes de la policia. Segons les informacions facilitades per la policia de la ciutat, no s'han fet detencions i tampoc s'han pogut identificar als esvalotadors que han fet llançaments contra la policia. S'espera que durant els pròxims dies sí que es puguin investigar als manters que han agredit als policies. L'operatiu d'aquesta tarda és un més dels que habitualment la policia de la ciutat fa a la zona del port per lluitar contra el top manta, els darrers que ha fet han acabat amb incidents. La ciutat de Barcelona ha perdut el control a la venda ambulant i els sindicats de la policia denuncien que l'Ajuntament no els deixa actuar per frenar-la.


Comentaris

envia el comentari