IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Descens molt marcat pel que fa als contagis de Covid-19 a Espanya, però sumem 217 morts

El torero Enrique Ponce, agafat greument a La Fira de Falles de València

El torero ha estat ràpidament traslladat a la infermeria degut a les greus ferides que presentava

Imatge del moment en el qual el torero ha estat agafat durant les falles
Imatge del moment en el qual el torero ha estat agafat durant les falles | CatalunyaDiari.cat

El torero Enrique Ponce ha resultat ferit durant una de les corregudes d'avui la fira de Falles de València. El torero, així mateix, ha estat ràpidament traslladat a la infermeria en veure la gravetat de les ferides que presentava. Tot i que es resta encara a l'espera de l'informe mèdic, el destre podria presentar diverses ferides de gravetat, ja que l'enganxada ha estat d'allò més espectacular.  

Segons informa 'ValènciaDiari', l'agafada taca una actuació notable de Ponce, ja que fins al moment havia tallat una orella del primer bou de la seva partida.  En un primer moment, sembla que el destre hauria patit no només una cornada en la seva cama esquerra sinó també, per la forma en la qual ha caigut a terra, podria patir una lesió d'ossos o lligaments del genoll esquerre

‘Proyecto Olot’, el primer pas perquè els toros tornin a Catalunya

Les corrides de toros poden tornar a Catalunya. La Fundació Toro de Lidia ha presentat aquest dijous, 17 de gener, una sol·licitud a l’Ajuntament d’Olot, a la Garrotxa, perquè la plaça de toros de la ciutat aculli la tornada de la festivitat taurina a la geografia catalana. Si bé és cert que es tracta d’un projecte en fase embrionària, també ho és que aquest s’erigeix com la primera pedra per al posterior retorn taurí a Catalunya.

La data, però, encara s’hauria de determinar. En aquest sentit, hi ha tres opcions que prevalen per sobre de la resta: l’1 de maig, el 20 d’octubre i l’11 de setembre, Diada de Catalunya. L’associació, així mateix, s’aferra a la tradició taurina d’Olot per dur a terme la proposta, que es remunta a l'any 1859, encapçalada pel ramader Victorino Martín.


Comentaris

envia el comentari