Ensenyament xifra en 314.000 euros els desperfectes en centres educatius durant l'1-O

Instal·lacions dels serveis territorials de la ciutat de Barcelona i de comarques gironines encapçalen les majors pèrdues

Imatge de l'entrada de la Guàrdia Civil.
Imatge de l'entrada de la Guàrdia Civil. | twitter @interiorgob

El Departament d'Ensenyament ha xifrat en 314.000 euros els desperfectes ocasionats en els centres educatius arreu de Catalunya durant la jornada del referèndum d'aquest diumenge. Bona part dels col·legis electorals eren escoles o instituts i, en alguns d'ells, hi va haver actuacions policials que van incloure càrregues. Per serveis territorials, qui més pèrdues ha acumulat són instal·lacions del Consorci d'Educació de Barcelona, amb 98.000 euros en desperfectes, seguit de les comarques gironines, amb 75.000 euros.

Els serveis territorials de Tarragona han registrat desperfectes per valor de 35.000 euros, mentre que va ser de 30.000 euros a Lleida i el Vallès Occidental. A Barcelona comarques es van registrar unes pèrdues de 25.000 euros, a les comarques centrals de 15.000 i al Maresme-Vallès Oriental de 6.000. En canvi, no s'ha registrat cap desperfecte a instal·lacions dels serveis territorials de les Terres de l'Ebre.


Comentaris

envia el comentari