rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

S'ensorra una part del sostre d'un edifici al centre de Sitges

No hi ha hagut cap ferit, però el SEM ha hagut d'atendre l'ocupant de l'immoble per un atac d'ansietat
Una petita part del sostre d'un habitatge del carrer de les Ànimes de Sitges | Twitter (@policiaSitges)

 

Gran ensurt aquest dijous, 19 de juliol, per als veïns del centre de Sitges, a la comarca del Garraf. Una petita part del sostre d'un edifici del carrer de les Ànimes del municipi s'ha ensorrat, però afortunadament l'incident no ha deixat cap ferit. 

 

Segons ha indicat la Policia Local de Sitges, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha hagut d'atendre, això sí, l'ocupant de l'immoble, que va presenciar els fets i va tenir una crisi d'ansietat. La policia ha decidit tallar el trànsit al carrer afectat, mentre que els Bombers de la Generalitat també s'han desplaçat al lloc per valorar l'estat de l'edifici afectat. 

 

La Policia Local de Sitges ha informat que cap persona ha resultat ferida | Twitter (@policiaSitges)

 

 

Diversos ensorraments aquest any

No es tracta de l'únic incident d'aquest tipus que ha tingut lloc a Catalunya en els darrers mesos. El passat 17 de maig, la terrassa d'una casa de Badalona també es va ensorrar. Els fets van tenir lloc de matinada, i en aquell cas tampoc es van produir danys personals, però sí que va ser necessària la intervenció dels Bombers de la Generalitat per revisar que no hi havia cap perill d'ensorrament de l'immoble. 

 

Com a mesura preventiva, es va decidir desallotjar els veïns dels dos pisos que conformen la casa, fins que un arquitecte municipal es va desplaçar al lloc per valorar el grau d'afectació de l'estructura de l'edifici. 

 

Una mica abans, el 27 d'abril, també es va ensorrar un cèntric edifici de Reus, al Baix Camp. L'ensorrament van tenir lloc al voltant de les sis de la tarda, i va afectar un antic local de la marca Pull & Bear. Fins al lloc es van desplaçar efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Urbana, dels Bombers i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), però no es va lamentar cap ferit.