Un vehicle de la policia i una ambulància en un accident de trànsit

Ensurt a Barcelona: Un cotxe envaeix la vorera i s’endú tot el que hi ha al seu pas

No s'han reportat ferits greus malgrat l'espectacularitat de l'accident

Ensurt dels grossos al centre de Barcelona. Aquest divendres al matí, dia 9 de juliol, un cotxe ha envaït la vorera, enduent-se per davant tot el que hi havia al seu pas, tal com ha explicat 'betevé'. Tot i l'espectacularitat de l'accident, per sort no s'han hagut de lamentar ferits. La Guàrdia Urbana de la capital catalana ja investiga les possibles causes de l'incident que s'ha produït a la Gran Via de les Cors Catalanes.

Un conductor envaeix la vorera i causa diverses destrosses

Així doncs, tal com informa la televisió pública de Barcelona, un home que circulava per la Gran Via de les Corts Catalanes ha sortit de la calçada. El conductor, doncs, ha acabat envaint la vorera, causant diverses destrosses materials. L'incident s'ha produït en aquest carrer de la capital catalana, a l'altura del carrer de Roger de Flor.

El conductor del vehicle és un home d'edat avançada que conduïa un turisme de color blanc. Per causes que encara es desconeixen, l'home ha sortit del seu carril i ha circulat uns metres pel parterre enjardinat que hi ha a la Gran Via de les Corts Catalanes. Un parterre que serveix per separar els carrils de circulació de vehicles i la vorera en qüestió.

En l’accident, l'home s'ha endut per davant bona part dels arbustos i vegetació que hi ha a la mitjana d'aquest carrer de la capital de Catalunya. A més, també ha causat danys materials en una paperera i un semàfor, que es trobaven en la trajectòria que ha seguit el conductor del vehicle accidentat.

Segons l’Ajuntament de Barcelona, no hi ha hagut ferits greus, malgrat l'espectacularitat de l'incident. Ara, la Guàrdia Urbana de la capital catalana investiga les causes d'un sinistre que ha cridat l'atenció dels vianants de la zona.

També a Barcelona: Un altre conductor multiplica per 6 la taxa d'alcohol permesa

Avui també hem conegut que ahir la Guàrdia Urbana de Barcelona es va trobar en un altre incident als carrers de la ciutat. La policia local barcelonina va rebre un avís al barri del Carmel per un possible cas de conducció temerària. Quan van localitzar el vehicle, van procedir a fer el test d'alcoholèmia al conductor. Aquesta va ser clara, donant 1,51, és a dir, multiplicant per 6 la taxa permesa.