IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un entrenador de futbol base s'enfronta a 84 anys de presó per violar tres menors i abusar sexualment d'un altre

A més, l'individu va abusar d'altres dos menors d'edat que volien treballar o acudien a discoteques que regentava

L'home serà jutjat el proper dijous.
L'home serà jutjat el proper dijous. | CatalunyaDiari

A partir d'aquest proper dijous, l'Audiència de Barcelona jutjarà un entrenador de futbol base per violar a tres nens menors d'edat i abusar sexualment d'un altre. Tots els nens jugaven en els seus equips.

 

Cal assenyalar que l'individu també va abusar d'altres dos menors d'edat que volien treballar o acudien a discoteques que regentava en les localitats de la província de Barcelona entre els anys 2007 i 2016.

 

El judici es portarà a terme a la Secció 21 de l'Audiència a partir de les 10 del matí i l'acusat Eduard L.E. s'enfronta a una petició de la Fiscalia de 84 anys i mig de presó per tres delictes continuats d'agressió sexual, un delicte continuat d'abusos sexuals, dos delictes d'abús sexual a menors de 16 anys, un d'ells continuat, un delicte d'abús sexual i un delicte de captació de menors per a pornografia.

Segons la Fiscalia, l'acusat es valia de la relació de confiança generada i de la seva autoritat com a entrenador per cometre els delictes, i si els nens es negaven a les seves peticions els agafava del coll, els empenyia, els donava clatellades i els amenaçava amb represàlies com per exemple, no deixar-los jugar a futbol.

 

L'escrit d'acusació de la Fiscalia apunta que l'acusat va actuar amb quatre menors d'entre 13 i 14 anys als quals entrenava en dos equips, entre els anys 2007 i 2010, seguint un mateix patró.

 

Primer, es guanyava la seva confiança en els entrenaments, els convidava a menjar, a jugar a la PlayStation o a veure alguna pel·lícula a casa seva, i quant ja es trobava sol amb els nens aprofitava per abusar d'ells.

L'individu va continuar abusant de menors en un altre club

Cal destacar que l'acusat va violar tres menors del seu equip de futbol i, quan va ser expulsat, va entrar posteriorment en altres dos clubs a entrenar i va abusar sexualment d'un dels anteriors i d'un altre menor d'edat. 

 

D'altra banda, el processat va aprofitar que regentava diverses discoteques en què es feien gales de tarda per a majors de 14 anys per contactar amb un menor i portar-lo a casa seva per tal d'abusar d'ell, i per obligar una altra jove d'aquesta edat a mantenir relacions amb ell si volia treballar en el local nocturn. 

 

A part de la pena de presó, el fiscal demana que sigui inhabilitat per exercir qualsevol professió que comporti un contacte regular i directe amb menors fins a cinc anys després de complir la condemna, la prohibició de contactar amb les víctimes i que les indemnitzi amb 10.000 euros a cadascuna pel dany moral que ha causat.


Comentaris

envia el comentari