Enxampat a Cambrils el conductor d'un patinet elèctric que triplicava la taxa d'alcohol permesa

L'home, de 20 anys, circulava per la calçada de l'avinguda Diputació, amb un acompanyant
La Policia Local de Cambrils, en una imatge d'arxiu
La Policia Local de Cambrils, en una imatge d'arxiu | Twitter / @PoliciaCambrils

 

La Policia Local de Cambrils va denunciar penalment el conductor d’un patinet elèctric que circulava triplicant la taxa màxima d’alcohol permesa.

 

Els fets, concretament, es van produir al voltant de la mitjanit de dijous, 22 d’agost, a l’avinguda Diputació de Cambrils, a la zona del Cap de Sant Pere. Els agents cambrilencs van aturar un home francès, de 20 anys, que circulava acompanyat d’una altra persona, per la calçada i amb un seguit de vehicles al darrere.

 

 

Acusat d'un delicte contra la seguretat viària

En sotmetre’s al test d’alcoholèmia, l’individu va donar un resultat de 0,77 mil·ligrams per litre d’aire aspirat —el màxim permès són 0,25 mg/l— i va ser denunciat per un delicte contra la seguretat viària. El patinet elèctric, per la seva part, va ser intervingut.

 

 

Tres denúncies per alcoholèmia al volant

Ahir divendres, 23 d'agost, la Policia Local de Cambrils va denunciar fins a tres conductors per donar positiu en alcoholèmia. També a l'avinguda Diputació, els agents van aturar un vehicle model Audi TT conduït per un ciutadà francès, qui va donar un resultat de 0,49 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire aspirat; va ser denunciat administrativament.

 

A l'avinguda Països Catalans, d'altra banda, la policia cambrilenca va aturar dos conductors, que van abocar una taxa de 0,72 mg/l d'alcohol en aire aspirat —gairebé triplicant el límit permès— i 0,31 mg/l. El primer va ser denunciat penalment, per un delicte contra la seguretat viària, mentre que el segon va rebre una denúncia administrativa.

 Comentaris

envia el comentari