Mossos d'Esquadra

Enxampat després d'una persecució amb cotxe i dona positiu en alcohol i drogues al Bages

Els Mossos van detenir el jove després de saltar-se un control de trànsit i fugir

Els Mossos d'Esquadra van enxampar el passat diumenge a la matinada  un veí de Navarcles (Bages) de 36 anys, el qual es va saltar un control de trànsit a la C-16 i va iniciar una espectacular fuga, la qual va acabar amb la seva detenció al barri de la Rosaleda, a Sant Fruitós de Bages.  A més, va donar positiu tant en el control d'alcoholèmia com en el de drogues. 

El passat diumenge, durant la matinada, els Mossos havien establert un control d'alcoholèmia a la carretera C-16, exactament en el punt quilomètric 3, en terme municipal de Sant Fruitós. Al voltant de les 7 de la matinada, un veí de Navarcles que circulava amb un cotxe de marca BMW color negre,  va decidir saltar-se el control policial i va fugir a gran velocitat.

L'individu va patir un accident, però va seguir fugint

Els agents del cos de seguretat van decidir iniciar una persecució. Segons ha pogut informar 'Regió 7', quan l'individu va voler entrar a la carretera nacional N-141-C per a dirigir-se en sentit Sant Fruitós, va sortir-se de la via, fet que va provocar-li greus danys al vehicle. Tot i això, no va aturar-se en cap moment i va continuar amb la seva fuga. En tot moment, segons han apuntat fonts policials, el fugitiu va circular a velocitats molt més altes del permès.

Quan, finalment, van arribar fins al barri de la Rosaleda, el conductor es va aturar i els Mossos van procedir a la seva detenció. Tot i això, l'individu va oposar-hi resistència. Els agents van observar, en aquest primer contacte amb el detingut, que mostrava símptomes clars d'estar sota els efectes de l'alcohol. 

Control policial
El detingut va donar positiu en drogues i triplicava la taxa d'alcoholèmia | Twitter | @PoliciaTrs

 

Triplicava la taxa d'alcoholèmia

Els agents van realitzar les proves d'alcoholèmia i de drogues, donant positiu en ambdues. En alcohol, va donar un resultat positiu de 0,79 mg/l  —triplicant la taxa permesa—, i en drogues van poder detectar la presència de THC i cocaïna

Els Mossos d'Esquadra van detenir a l'individu després d'haver conduït a grans velocitats i, a sobre, sota els efectes de drogues i begudes alcohòliques. Ara, les autoritats l'imputen tres delictes en total: conducció temerària, positiu en alcohol i drogues, i resistència a l'autoritat.

També et pot interessar...