Enxampat un motorista circulant a 179 km/h per l'N-240

El límit permès en aquesta via és de 90 quilòmetres per hora

Enxampat un motorista amb excés de velocitat a les Borges Blanques.
El denunciat és un jove de 23 anys, veí de Lleida | LleidaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra han denunciat aquest diumenge a primera hora de la tarda a un motorista per circular a 179 quilòmetres per hora per la carretera N-240, a l'altura de les Borges Blanques; una via en la qual la velocitat màxima permesa és de 90 km/h.

La persona que ha estat sorpresa circulant amb excés de velocitat és un jove de 23 anys, veí de Lleida. L'home va ser sorprès amb excés de velocitat en un control de velocitat i la policia catalana l'ha denunciat penalment. Ara el jove s'haurà de presentar davant el jutge quan sigui requerit. 

Enxampats a més de 200 km/h a Camarasa

Tot i que aquest no és l'únic conductor que s'ha denunciat en els últims dies per circular amb un excés de velocitat per les carreteres lleidatanes. A mitjans de març, la policia catalana va sorprendre dos motoristes circulant a més de 200 quilòmetres per hora en un tram limitat a 90, al terme municipal de Camarasa, a la comarca de la Noguera.

Concretament, els fets van tenir lloc a la carretera C-13, a l'altura del punt quilomètric 38,2. Els fets van tenir lloc el passat 18 de març i els denunciats són dos conductors de 27 i 35 anys, veïns de Bell-lloc i Mollerussa, tots dos de nacionalitat espanyola. Els dos van ser denunciats penalment per conduir a una velocitat penalment punible. 

Els Mossos d'Esquadra van detectar en un control de velocitat les dues motocicletes en un espai de temps d'un segon de diferència. Els vehicles circulaven a 215 i 206 km/h, en un tram de via limitat a 90 km/h. Per aquest motiu es va denunciar penalment als dos conductors com a presumptes autors d'un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible. Els dos denunciats van haver de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer en el moment que els va ser requerit.


Comentaris

envia el comentari